Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Πάττας: «Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μου!»

Πάττας: «Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μου!»

0
Dodekanisos

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στον πάγκο του Ηρακλή Μαριτσών συνεχίζει ο Κώστας Πάττας. Ο έμπειρος τεχνικός με την ομάδα του έχουν θέσει υψηλούς στόχους, μετά και την επιτυχημένη περσινή σεζόν που έφτασαν μέχρι τα play off. Ο ίδιος μας παραχώρησε μια μινι συνέντευξη.

– Την προηγούμενη αγωνιστική είχατε ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με την Αναγέννηση Ασφενδίου το οποίο έληξε (3-4). Τι κρατάτε από αυτό;

«Την προσπάθεια των παικτών μου! Το ωραίο ποδόσφαιρο που παίξαμε ανά διαστήματα γιατί ακόμα είναι νωρίς και σίγουρα δεν είμαστε ακόμα απόλυτα έτοιμοι. Έχω πολύ εμπιστοσύνη στην ομάδα μου και ευελπιστούμε να συνεχίσουμε έτσι!»

– Το Σάββατο (07/10) αγωνίζεστε με τον Απόλλων Καλυθιών. Θα έχετε όλους τους ποδοσφαιριστές στην διάθεση σας;

«Ο Ρούσσος είναι ο μεγάλος μας τραυματίας μετά την ρήξη χιαστού που έπαθε. Ο Γιάννης Σάββας που είναι φαντάρος και βρίσκεται εκτός Ρόδου. Κατά τα άλλα δόξα τον Θεό δεν έχουμε άλλα προβλήματα, και θα είναι όλοι διαθέσιμοι».

– Ο Αλμπερτ Ρούσσος ήταν μια από τις πιο ηχηρές μεταγραφές σας. Πείτε μου λίγα λόγια για να τραυματισμό του και πως το αντιμετωπίζετε σαν ομάδα;

«Ήταν μια καλή βοήθεια για την ομάδα μας, μια μεγάλη επένδυση αυτά είναι μέσα στο ποδόσφαιρο. Πιστεύω ότι ήταν η κακή στιγμή. Εμείς είμαστε δίπλα του, εγώ σαν προπονητής, οι παίκτες αλλά και η διοίκηση που είναι το πιο σημαντικό. Και τον περιμένουμε να γυρίσει κοντά μας όσο πιο γρήγορα γίνεται».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments