Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Κορίτσια για φίλημα!

Κορίτσια για φίλημα!

0
telxinida_ginaikes
Dodekanisos
Ο Ροδιακός Σύλλογος Τελχινίδα είναι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η πρωταθλήτρια ομάδα στο γυναίκειο βόλεϊ. Μετά από έναν συγκλονιστικό αγώνα που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο του Διαγόρα («τέντα), επικράτησε του «γηραιού» στο tai brake με 3 – 2 σετ και εξασφάλισε μια αγωνιστική πριν το φινάλε  το φετινό τίτλο και στις γυναίκες. Οι αθλήτριες της Τελχινίδας ήθελαν τουλάχιστον ένα βαθμό (δύο σετ) για να σιγουρέψουν και φέτος την 1η θέση και να  προσθέσουν ακόμη ένα τίτλο στην τροπαιοθήκη τους αλλά βρήκαν απέναντί τους ένα δυνατό και αποφασισμένο Διαγόρα.
Ο αγώνας ξεκίνησε με την Τελχινίδα να ξεφεύγει στο σκορ ακόμα και με 10-17. Τα πολλά λάθη όμως στην επίθεση και στην υποδοχή από τους περσινές πρωταθλήτριες έδωσαν στους γηπεδούχους την ευκαιρία να προηγηθούν με 24-23 και να έχουν πέντε ματς μπολ που δεν κατάφεραν όμως να τελειώσουν με αποτέλεσμα το σετ να πάει στην Τελχινίδα με 31-33.
Το ίδιο σκηνικό και στο 2ο σετ με τους φιλοξενούμενους να ξεφεύγουν στην αρχή του σετ και να προηγούνται με 15-18 αλλά τον Διαγόρα να αντεπιτίθεται και αυτή τη φορά να κερδίζει το σετ με 25-19.
Στο επόμενο σετ οι αθλήτριες του Πανου Δικαστόπουλου μπήκαν δυνατά στο παρκέ και ήταν μπροστά στο σκορ  με 20-17. Και εδώ όμως είχαμε ανατροπή αφού η Τελχινίδα πήρε το 3ο σετ με 23-25.
Στο 4ο σετ το 18-14 για τον Διαγόρα έγινε γρήγορα 18-19 για τους φιλοξενούμενους που όμως δεν είχαν ανάλογη συνέχεια και έχασαν το σετ με 25-20.
Στο 5ο σετ το καλό σερβίς των αθλητριών του Νίκου Τσιντομηνά έφερε προβάδισμα στο σκορ 4-9. Ο Διαγόρας προσπάθησε αλλά δεν κατάφερε να αλλάξει την κατάσταση και ο ΡΣΦΠ Τελχινίς  πήρε το σετ με 12-15 και τον αγώνα με 2-3 σετ.
Αναλυτικά:
Γυναίκες
ΓΣ Διαγόρας – ΡΣΦΠ Τελχινίς 2-3 σετ σε 148’ (31-33 σε 37΄, 25-19 σε 25΄, 23-25 σε 27΄25-20 σε 27΄και 12-15 σε 32΄)
Διαγόρας (Πάνος Δικαστόπουλος) Ματίνα Γιαννέλλη,  Χριστίνα Βαλσαμίδου, Κατερίνα Τζανακάκη, Gunta Gabruseva, Ευαγγελία Μαρτίνα, Γαρυφ. Λαγάκη, Αγάθη Μπόνη, Νάντια Αρβανίτη,  Νεφέλη Δικαστοπούλου, Αμαλία Τσιτσιπά, Κατερίνα Χανιωτάκη και Μαλλιάκα Ασημίνα (λίμπερο)
Τελχινίς: (Νίκος Τσιντομηνάς, Μιχάλης Τσιμισίρης) Κέλυ Δαουτοπούλου, Μαρία Βρατσάλη, Ελένη Μητροπούλου, Δήμητρα Αλαφάκη, Νικολέτα Αλαφάκη, Κωνσταντίνα Φουντουραδάκη, Φαίη Μίχου, Αγλαΐα Σκορδά, Παρί Σαρασουάτι – Δαλιάνι,  Στεφανία Αδαμάκη και Ελισάβετ Αμορανίτη (λίμπερο)
Διαιτητές του αγώνα ήταν οι Λάκης Λαζαρίδης, Νίκος Χατζησταυρίδης και Μαίρη
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments