Αρχική Αθλητικά νέα Μπάσκετ Κόντρα στον Παναθηναϊκό ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος

Κόντρα στον Παναθηναϊκό ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος

0
Dodekanisos

Η ομάδα Γ.Σ Δωδεκάνησος μπάσκετ με αμαξίδια θ αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό την Κυριακή 24/11 στην Αθήνα στο ΟΑΚΑ στη Σάλα Β και ώρα 12:00 για το θεσμό του κυπέλλου. Ο αγώνας θα μεταδοθεί live από την σελίδα της OSEKA. Ο νικητής προκρίνεται για το FINAL FOUR που θα γίνει στη Θεσσαλονίκη.

Οι παίκτες μας άρτια προετοιμασμένοι κ με ηθικό υψηλό ετοιμάζονται να σηκώσουν άλλη μια φορά το πολυπόθητο κύπελλο όπως έκαναν κ το 2012 , 2013, 2015, 2016. Με τις σωστές οδηγίες του προπονητή Ι. Μαρουλλάκη , του γυμναστή Γ. Μποσγανά , με τις συνεχείς προπονήσεις κ με το νέο αθλητικό δυναμικό της ομάδας η επιτυχία είναι εξασφαλισμένη.
Στα πλαίσια της προετοιμασίας της ομάδας ήταν κ ο φιλικός αγώνας μεταξύ των παικτών που πραγματοποιήθηκε στις 17/11 στο Βενετόκλειο. Τα συμπεράσματα που βγήκαν απ’ αυτόν τον αγώνα ήταν πολύτιμα για το σύστημα που θ’ ακολουθηθεί ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης.

Ευχαριστούμε όσους συνέβαλλαν εθελοντικά στην πραγματοποίηση αυτού του αγώνα ,τους διαιτητές, τους κριτές , το προσωπικό του Βενετοκλείου , τη σχολή χορού της Εύης Παρασκευά PIROYETTE, το VAGGELIS music house, τη σχολή φωτογραφίας της Νίκης Σπάρταλη κ βέβαια τους εθελοντές Σαμαρείτες που βρίσκονται συνέχεια στο πλάι μας αλλά και δίπλα σ όλη τη ροδιακή κοινωνία τα τελευταία 20 χρόνια.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments