Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Γ' Δωδεκανήσου Στη Νέα Σμύρνη οι προπονητές των Πανθήρων

Στη Νέα Σμύρνη οι προπονητές των Πανθήρων

0
Dodekanisos

Την ετήσια εθιμοτυπικής τους επίσκεψη στον Πανιώνιο πραγματοποιούν και φέτος οι Πάνθηρες. Σχετικό είναι το ακόλουθο δελτίο τύπου που εξέδωσε ο σύλλογος:

“Για την πρωτεύουσα αναχωρούν αύριο (Τετάρτη) οι προπονητές μας Νίκος Καρπαθάκης και Γιώργος Αγγελάκης προκειμένου να πραγματοποιήσουν την ετήσια καθιερωμένη εθιμοτυπική επίσκεψη τους στις εγκαταστάσεις του Πανιωνίου. Στο πλαίσιο της συνεργασίας που έχουν οι Πάνθηρες με τον σύλλογο της Νέας Σμύρνης, οι δυο προπονητές μας θα έχουν συνάντηση αύριο (Τετάρτη) το βράδυ με τον υπεύθυνο των Ακαδημιών του Πανιωνίου και παλιό ποδοσφαιριστή Στέλιο Αποσπόρη.

Την Πέμπτη και την Παρασκευή θα πάρουν μέρος σε όλες τις προπονήσεις των τμημάτων Ακαδημιών του συλλόγου. Το Σάββατο θα παρακολουθήσουν αγώνες των “μικρών” τμημάτων και το βράδυ θα παρευρεθούν στο παιχνίδι του Πανιωνίου με τον Ολυμπιακό στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης στο πλαίσιο της Super League. Θα είναι σίγουρα μια σημαντική και πολύ εποικοδομητική εμπειρία για τους δυο προπονητές μας. Σημειώνεται πως μέσα στον Δεκέμβριο, οι άνθρωποι του Πανιωνίου θα επισκεφθούν με τη σειρά τους το νησί μας προκειμένου να επιβλέψουν τα εργομετρικά τεστ που θα γίνουν στα παιδιά των Πανθήρων”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments