Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Κοντά στον τίτλο οι έφηβοι του Διγενή

Κοντά στον τίτλο οι έφηβοι του Διγενή

1
6
Dodekanisos

Με σκορ 1-0 επικράτησε ο Διγενής Κοσκινού του Γ.Σ Διαγόρας στο μεταξύ τους παιχνίδι για το εφηβικό πρωτάθλημα που έγινε στο γήπεδο του πρώτου. Μετά από αυτή τη νίκη, η ομάδα του Κοσκινού είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Σε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι όπου κυριάρχησαν τα νεύρα και οι λάθος μεταβιβάσεις ο Διαγόρας ήταν αυτός που είχε μια ελαφρά κατοχή της μπάλας στο πρώτο ημίχρονο. Στήν επανάληψη οι ρόλοι αντιστράφηκαν με τον Διγενή να μπαίνει φουριόζος στον αγωνιστικό χώρο να έχει την κατοχή της μπάλας και να προσπαθεί ορθολογικά να χτυπήσει την εστία του Διαγόρα κυρίως απο τα πλάγια με δράστες τους Παπαθανασίου και Καραμανώλη. Στο 55′ έπειτα από απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Κατσαμάκη οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν στο σκορ ένα σκορ το οποίο παρέμεινε μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.
Διαιτητές της αναμέτρηση ήταν η κ.Φιλιππάκου με βοηθούς τους κ.Στεφανάκη και Τσέτσο.
Συνθέσεις:
Διγενής:Τσουρούτης, Θεοδοσίου, Κατσαμάκης, Καλλιώρας, Λικομέτι, Μαντικός, Καραμανώλης, Ευαγγέλου, Θαρρενός, Παπαθανασίου, Αντωνίου
Γ.Σ Διαγόρας: Ζαχαρίου, Κουρούνας, Βισβίκης, Πετράς, Kuci, Γκρίζης, Κόρλος, Κυπριώτης, Στεργιάδης (72′ Καματερός), Κανάρης, Πλαστρούγγης (76′ Αναστασάς)

Αλέξανδρος Σιδερής

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
d
d
8 years ago

Ena megalo mpravo ston kosmo tou digeni pou xeirokrotise ta paidia tou diagora san na itan nikites mpravo auti einai filooksenia!!!