Αρχική Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου Κοντά στην πρόκριση οι Παίδες

Κοντά στην πρόκριση οι Παίδες

0
39
Dodekanisos

Με νίκη ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στον α’ γύρο του πρωταθλήματος των Ενώσεων της χώρας η Μικτή Παίδων της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δωδεκανήσου. Τα παιδιά του Γιώργου Μποσγανά κέρδισαν και σήμερα στη Μυτιλήνη, αυτή τη φορά τη Μικτή Λέσβου με 2 – 1 και έκαναν ένα ακόμα βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Πλέον, περιμένουν τα παιχνίδια του β’ γύρου τα οποία θα διεξαχθούν στη Χίο, πιθανότατα το διάστημα από τις 18 έως και τις 26 Μαρτίου. Οι Παίδες της Δωδεκανήσου ήταν καλύτεροι από τον αντίπαλο τους και έφθασαν δίκαια στην κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης. Το σκορ θα μπορούσε να είναι πολύ μεγαλύτερο από το 2 – 1, καθώς η Μικτή μας για μια ακόμα φορά έχασε πολλές ευκαιρίες για να σκοράρει. Το σκορ άνοιξε στο 12’ ο Τριμμάτης με σουτ. Οι παίκτες της Μικτής Λέσβου στη μοναδική τους ουσιαστικά επικίνδυνη επίσκεψη στα καρέ της Δωδεκανησιακής ομάδας, κατάφεραν να ισοφαρίσουν με τον Γιαννακουδάκη στο 25’ (κοντινό πλασέ). Το τελικό 2 – 1 πέτυχε ο Τρέχας στο 58’ με απευθείας εκτέλεση κόρνερ.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Κατοίκος από τον Σύνδεσμο της Αθήνας. Η Μικτή Παίδων, εμφανίστηκε στο παιχνίδι αυτό με την ακόλουθη σύνθεση:
Τσακαλιός, Κανάρης, Μανωλάκης, Καλλιώρας, Δασκαλάκης, Βισβίκης, Γανωτάκης (60’ Φορτούνης), Τριμμάτης, Θαρρενός (66’Ανδρογιώργης), Τρέχας, Σβύνος (80’ Ευαγγέλου)
Ηττήθηκαν οι Νέοι
Αντίθετα, η ομάδα των Νέων ηττήθηκε με 3 – 1 και έτσι δυσκόλεψε η υπόθεση πρόκριση.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments