Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Κομβικό παιχνίδι για τον Κλεάνθη

Κομβικό παιχνίδι για τον Κλεάνθη

0
Dodekanisos

Κομβικό μπορεί να θεωρηθεί για τον Κλεάνθη Παραδεισίου το εντός έδρας παιχνίδι της προσεχούς αγωνιστικής με τον Άρη Αρχαγγέλου. Οι «ροσονέρι» θέλουν το «τρίποντο» για να διατηρήσουν τις ελπίδες τους στο κυνήγι της πρώτης θέσης ωστόσο δεν αναμένεται να έχουν καθόλου εύκολο έργο καθώς οι «κιτρινόμαυροι» εμφανίζονται ιδιαίτερα δυνατοί φέτος και θα «κατέβουν» και αυτοί με στόχο την κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης.

Για τον πρόεδρο του συλλόγου, Μανώλη Παπακωνσταντίνου είναι ένα «καλό παιχνίδι μεταξύ δυο καλών ομάδων», όπως είπε μιλώντας στο news12.

Αναλυτικά, η δήλωση του αναφέρει:

«Είναι ένα καλό παιχνίδι μεταξύ δυο καλών ομάδων. Αν κερδίσουμε μειώνουμε τη διαφορά αλλά εξαρτάται με το τι θα κάνουν και οι ομάδες που βρίσκονται πιο ψηλά στη βαθμολογία. Πιστεύω ότι ο κόσμος που θα το παρακολουθήσει θα μείνει πολύ ικανοποιημένος».

Αμφίβολος ο Μαίλης

Σε ότι έχει να κάνει με τα καθαρά αγωνιστικά ζητήματα, ουσιαστικά το μόνο σοβαρό ζήτημα έχει να κάνει με τον Ρείση Μαίλη. Ο παίκτης αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και η συμμετοχή του στο σημαντικό παιχνίδι με τον Άρη θεωρείται αμφίβολη.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments