Κολοσσός: Και τέταρτο θετικό κρούσμα – Αναβολή με ΠΑΟΚ

Η ΚΑΕ Κολοσσός ανακοίνωσε ότι σε σημερινό επαναληπτικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, διαγνώστηκε ακόμα ένα μέλος της ομάδας θετικό στον COVID-19. Πλέον τα θετικά κρούσματα στις τάξει των «θαλασσί» έχουν ανέλθει στα τέσσερα στο σύνολο.

Από εκεί και έπειτα, η ΚΑΕ ενημερώνει ότι όλα τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας βρίσκονται σε υψηλή ενεργητική επιτήρηση. Ενώ ακολουθούν όλα τα προβλεπόμενα σύμφωνα με το Υγειονομικό Πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ, της ΓΓΑ και του ΕΣΑΚΕ.

Την ίδια στιγμή, η έξαρση του κορονοϊού και τα κρούσματα που ανακοινώνουν οι σύλλογοι της Basket League οδήγησαν στην αναβολή των δύο επόμενων αγωνιστικών (12ης και 13ης). Οπότε το επερχόμενο παιχνίδι του Κολοσσού κόντρα στον ΠΑΟΚ αναβάλλεται. 

Στην σχετική ενημέρωση του ο ΕΣΑΚΕ αναφέρει: 

«Λόγω της επιδημιολογικής κατάστασης της χώρας, καθώς και της απότομης έξαρσης των κρουσμάτων στις ομάδες της Stoiximan Basket League, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ συνεδρίασε εκτάκτως σήμερα 31 Δεκεμβρίου 2021 και αποφάσισε ομόφωνα, την αναβολή των δύο προσεχών αγωνιστικών (12η και 13η) της κανονικής περιόδου του 30ου Επαγγελματικού Πρωταθλήματος.

Η απόφαση λήφθηκε με γνώμονα την προστασία της υγείας των αθλητών, των παραγόντων και των φιλάθλων, την διασφάλιση του «ευ αγωνίζεσθαι» αλλά κυρίως προκειμένου να συμβάλλουμε στην πρόληψη της διασποράς των κρουσμάτων COVID-19.

Με αίσθημα ευθύνης και υποχρέωσης απέναντι στο σύνολο των ανθρώπων του μπάσκετ και του κοινωνικού συνόλου, ο ΕΣΑΚΕ με την πρωτοβουλία αυτή, δηλώνει αρωγός και συμπαραστάτης όλων των ενεργειών που στοχεύουν στην καταπολέμηση της περαιτέρω διασποράς του ιού». 

Διαβάστε επίσης:

Επικαιρότητα

Ελεύθερη Πένα

Αθλητικά Νέα

Αφήστε το σχόλιο σας

σχόλιο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments