Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Κλεόβουλος πέντε αστέρων!

Κλεόβουλος πέντε αστέρων!

0
DSCN8061
Dodekanisos
Νίκη με 5-0 πήρε ο Κλεόβουλος μέσα στο σπίτι του, αποτέλεσμα που επιτεύχθηκε με συνοπτικές διαδικασίες καθώς η ομάδα της Λίνδου πέρασε με χαρακτηριστική ευκολία το εμπόδιο του Πολυβώτη που έπαιξε συντηρητικά και από ένα σημείο και μετά υποτάχθηκε στην ανωτερότητα του αντιπάλου. Το ματς έδειξε από την αρχή πως θα έχει ‘’κιτρινόμαυρη’’ απόχρωση, μολονότι ο Κλεόβουλος δεν απέδωσε το ποδόσφαιρο που πραγματικά μπορεί, χωρίς βέβαια να θεωρηθεί πως δεν έπαιξε καλά. Μάλιστα το πολύ γρήγορο γκολ των γηπεδούχων στο 2ο λεπτό της αναμέτρησης απέδειξε πως τα φαινόμενα δεν απατούν και πως ο νικητής είχε ήδη αναδειχθεί μετά το 2-0 έξι λεπτά αργότερα, αφού οι φιλοξενούμενοι δεν έπειθαν ότι θα μπορούσαν να αντιδράσουν, αφενός γιατί δεν είχαν τις δυνάμεις και αφετέρου γιατί η ομάδα του Βασίλη Καραγιάννη ήταν καλοστημένη και είχε κλείσει όλους τους διαδρόμους προς την εστία της. Το σκηνικό στο δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξε καθώς οι γηπεδούχοι κυνήγησαν την αύξηση το σκορ και κατάφεραν πιάνοντας εξαιρετική απόδοση να διαμορφώσουν το τελικό 5-0.

Φάσεις/γκολ

2΄Το σκορ άνοιξε ο Γκύπι από θέση τετ-α-τετ μετά από σέντρα του Πίτση, 1-0.

8΄Από ωραία μπαλιά του Λάμπη, ο Μασάδο με μονοκόμματο σουτ έκανε το 2-0.

28΄Ο Χασαπλαδάκης έκανε το σουτ έξω από την περιοχή , η μπάλα κόντραρε στον Κακλαμάνο και στη συνέχεια στρώθηκε στον Χατζηνικολάου Β.Δ. που έκανε νέο σουτ με τη μπάλα να περνάει ελάχιστα πάνω από τα δοκάρια του Ναούμ.

32΄Πάνω από τα δοκάρια πέρασε το φάουλ που εκτέλεσε ο Mecja λίγο έξω από την περιοχή.

35΄Ο Αγγελιδάκης κέρδισε την κόντρα από τον Φωτεινή, τροφοδότησε δεξιά τον Αγγέλοβ ο οποίος έβγαλε σέντρα προς την καρδιά της άμυνας όπου βρισκόταν ο Μασάδο, αλλά η κεφαλιά του τελευταίου πέρασε ελάχιστα άουτ.

48΄Εύκολα μπλόκαρε ο Ναούμ το φάουλ που εκτέλεσε ο Φωτεινής.

49΄Ο Κετσές απέκρουσε ασταθώς το πλασέ του Λάμπη μέσα από την περιοχή, αλλά ο Χατζηνικλαόυ Β.Κ. βρέθηκε την κατάλληλη στιγμή στην κατάλληλη θέση και έδιωξε τη μπάλα πριν αυτή περάσει τη γραμμή.

63΄Με τον ώμο έδιωξε ο Κετσές το σουτ του Πέρου έξω από την περιοχή και στην επαναφορά ο Αγγέλοβ δε μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα αφού ο Χταζηνικλάου Β.Κ. έδιωξε τη μπάλα με το κεφάλι.

64΄Ο Πίτσης με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 3-0.

67΄ Ο Πέρος έβγαλε στην επίθεση τον Πίτση που με πλασέ μέσα από την περιοχή ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0, χωρίς ο Κετσές να προλάβει να αντιδράσει.

71΄Ο Φωτεινής εκτέλεσε το φάουλ που κέρδισε ο Χατζηνικολάου Β.Δ. σε καλό σημείο , αλλά ο Χασαπλαδάκης με κεφαλιά δε μπόρεσε να νικήσει τον Ναούμ που μπλόκαρε σταθερά.

74΄Ωραία εκτέλεση φάουλ του Μασάδο, ελάχιστα άουτ.

76΄ Μετά από εκτέλεση φάουλ του Μασάδο, ο Πίτσης με σουτ έξω από την περιοχή δε μπόρεσε να νικήσει τον Κετσέ που απέκρουσε με υπερένταση.

82΄Από βολέ του Ναούμ, ο Μασάδο με πλασέ έδωσε τέλος στα γκολ διαμορφώνοντας το τελικό 5-0.

Άριστη η διαιτησία του Γεωργιόπουλου και των βοηθών Καλκαβούρα και Φιλιππάκου.

Από τους γηπεδούχους ξεχώρισαν οι Πίτσης, Αγγέλοβ, Μασάδο και Πέρος, ενώ από τους φιλοξενούμενους προσπάθησαν οι Χατζηνικολάου Β.Δ., Φωτεινής και Κουκουβίνος.

Κλεόβουλος: Ναούμ, Αγγέλοβ(77΄Ιακωβίδης), Λάμπης, Αναστασιαδης, Κακλαμάνος, Συμεωνίδης(72΄Μιχαήλ), Πέρος, Αγγελιδάκης, Πίτσης, Μασάδο, Γκύπι(30΄Δεληγεωργίου)

Πολυβώτης Ν.: Κετσές, Χατζηνικολάου Β.Δ., Δερμιτζάκης(74΄Πειμανλιδης), Χατζηνικολάου Β.Κ., Κουκουβίνος, Χασαπλαδάκης, Mecja, Φωτεινής, Δροσόπουλος(56΄Σφακιανός), Κουλάκης, Ντράγκα.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments