Αρχική Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου Κλεάνθης τεσσάρων αστέρων (εφηβικό)

Κλεάνθης τεσσάρων αστέρων (εφηβικό)

0
kleanthis_efiviko
Dodekanisos

Παίζοντας καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού, η εφηβική ομάδα του Κλεάνθη Παραδεισίου κέρδισε με 4 – 1 τον Αστέρα Παστίδας σε παιχνίδι που έγινε στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Παρά το ότι ο αγώνας έγινε σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο ο οποίος είχε πολλές λάσπες, οι παίκτες και των δυο ομάδων έδωσαν για ογδόντα λεπτά τον καλύτερο τους εαυτό και εισέπραξαν το χειροκρότημα από τον κόσμο που έδωσε το παρών στο γήπεδο. Το σκορ άνοιξαν οι φιλοξενούμενοι με τον Καλημέρη αλλά σύντομα ισοφάρισε ο Μεμοτσέλα για τον Κλεάνθη. Ο Κοντογιάννης έκανε το 2 – 1, ο Θάνος το 3 – 1 και ο Μεμοτσέλα και πάλι διαμόρφωσε το τελικό 4 – .
Διαιτήτευσαν οι Δραγάτης, Μενέλεος Μπαριανάκης και Μιχάλης Χατζημανώλης
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΚΛΕΑΝΘΗΣ: Χατζηρήγας, Κοντογιάννης, Κεβάνι, Παπακωνσταντίνου, Γρηγορίαδης, Basollaki, Ατσικνούδας, Καλαφατάς, Μεμοτσέλα, Χατζησάββας, Πατάκας (Έπαιξαν και οι Ταρλίζος, Θάνος, Αφεντούλης, Παπαγρηγορίου, Ξάνθου, Καρανίκης και Σαίτης
ΑΣΤΕΡΑΣ: Παπαμιχαήλ, Αποστολάτος, Φιακέτι, Στ. Αυγενικού, Καλημέρης, Κονόμη, Λιαμής, Καλαιτζίδης, Τσακαλίδης, Γιαννούλης, Μιχελαράκης (Έπαιξαν και οι Αλαβάνος, Τοπάλ και Προβαττάς)

πηγή φωτογραφίας: Terry Christofis
ΛΕΖΑΝΤΑ: Ο Μεμοτσέλα (Νο 9) είναι έτοιμος να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά και να κάνει το 1 -1

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments