Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Ιππότες – Ηρακλής Λ. (video)

Ιππότες – Ηρακλής Λ. (video)

0
ippotes_iraklis
Dodekanisos

Την τέταρτη συνεχόμενη τους νίκη πέτυχαν οι Ιππότες οι οποίοι επικράτησαν στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων με 2 – 1 του Ηρακλή Λάρδου. Έγινε ένα μέτριο παιχνίδι, με τους γηπεδούχους πάντως να έχουν σε κάποια διαστήματα την υπεροχή. Μόλις στο 2’, μετά από σέντρα που έγινε από τα δεξιά, ο Κ. Παπαδόπουλος με κεφαλιά έκανε το 1 – 0. Στο 43’ ο Μαρίνος πάσαρε και πάλι στον Κ. Παπαδόπουλο ο οποίος αυτή τη φορά με δυνατό σουτ πέτυχε το 2 – 0. Στο 72’ οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μειώσουν σε 2 – 1 και να ξαναμπούν στο παιχνίδι. Ο Μπενούρ έκανε πάσα από τα αριστερά και ο Θανάσης Παπαδόπουλος με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Κώστας Καραγιάννης. Οι του Ηρακλή Λάρδου διαμαρτύρονται για μια φάση στο 40’ όπου ο Θαρρενός ανατράπηκε από τον τερματοφύλακα Μ. Παπαδόπουλου. Ο διαιτητής έδωσε φάουλ έξω από την περιοχή, όμως ο Ηρακλής «φωνάζει» πως το μαρκάρισμα ήταν μέσα, ενώ ζήτησε και την αποβολή του τερματοφύλακα των γηπεδούχων. Από την δική τους πλευρά, οι Ιππότες, διαμαρτύρονται για ένα μαρκάρισμα του Κοντού στον Πλαγγέντη στο 75’ όπου ζήτησαν πέναλτι.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΙΠΠΟΤΕΣ: Μ. Παπαδόπουλος, Ζωάννου, Κοκιαντώνης, Ιρίνια, Μαρίνος, Κασιώτης (68’ Προσμίτης), Αλιάϊ, Θεοδοσίου, Ε. Πλαγγέντης, Εμίρογλου (71’ Ηλιακώστας), Κ. Παπαδόπουλος (85’ Στεργιόπουλος)
ΗΡΑΚΛΗΣ: Καντιμοίρης, Ευαγγελόπουλος (48’ Κυπραίος), Κασιώτης, Καφάλας, Κοντός, Διακοβασιλείου, Νικολής, Μπενούρ, Χαρίτος, Καμμάς (22’ Θ. Παπαδόπουλος), Θαρρενός

Δείτε στο video όλα τα γκολ και της αμφισβητούμενης φάσης. Δυστυχώς λόγω προβλήματος δεν υπάρχει το πρώτο γκολ των Ιπποτών.

{youtube}Kya_pXVk4x8{/youtube}

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments