Αρχική Αθλητικά νέα Βόλεϊ Κλεάνθης, όχι μόνο στο ποδόσφαιρο!

Κλεάνθης, όχι μόνο στο ποδόσφαιρο!

9
papakonstantinou loizos
Dodekanisos

Την πρώτη του …μεταγραφή στο τμήμα βόλεϊ έκανε ο Κλεάνθης Παραδεισίου καθώς ήρθε σε συμφωνία με τον Λοίζο Παπακωνσταντίνου, ώστε να αναλάβει την θέση του προπονητή στην αντρική ομάδα. Η επίσημη ανακοίνωση της ομάδας έχει ως εξής: «Ο Κλεάνθης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον Λοίζο Παπακωνσταντίνου του Ηλία για να αναλάβει αφιλοκερδώς χρέη προπονητή στην ομάδα των ανδρών. Του ευχόμαστε, ολόψυχα, καλή τύχη και να μεταδώσει τις γνώσεις και τις εμπειρίες του στα νέα παιδιά που θα απαρτίζουν την ομάδα μας. Η νέα διοίκηση του συλλόγου θα βρίσκεται κοντά σε κάθε προσπάθεια που γίνεται στα τμήματα βόλεϊ, καθώς το άθλημα αποτελεί τη βιτρίνα της ομάδας και του χωρίου μας».
Ο Λοίζος Παπακωνσταντίνου ”υπηρετούσε” την ομάδα του Παραδεισίου ως παίkτης  από την μέρα ιδρύσεως του τμήματος βόλεϊ. Κάνοντας ένα διάλειμμα για να αγωνιστεί με μεγάλη επιτυχία στους νυν πρωταθλητές Δωδεκανήσου Ροδίων Άθλησις, επιστρέφει στον Κλεάνθη καθώς πείστηκε από τους υπεύθυνους του τμήματος για το πρότζεκτ της ομάδας και τις βάσεις που θέλουν να βάλουν ούτως ώστε να επιστρέψει με σωστό προσανατολισμό και όραμα στη φυσική της θέση που είχε την τελευταία δεκαετία».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
9 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
sam
sam
10 years ago

Καλό κουράγιο…
Μα τέτοια λάθη;;

visitor
visitor
10 years ago

Δεν έχω κατι με τον κο Παπακωνσταντινου, αλλα σ συτο το νησί όσους παίκτες και παίκτριες έχουμε άλλοι τόσοι είναι και οι κόουτς. Φυσικά την πληρώνουν τα παιδιά που ποσώς ενδιαφέρουν τους “εφόρους”, που φυσικά αξίζουν συγχαρητήρια αφού μ αυτό το κόλπο και χρήματα δεν δίνουν και παράλληλα δεν στερεύουν από κόουτς λόγω του οτι όποιον θέλουν τον βαφτίζουν κόουτς. Στο κατω κατω ποιος θα τους ελέγξει;; η ανύπαρκτη ΤΕ, ΕΟΠΕ.;; εδω η έφορος του Διαγόρα έβαλε κάποτε κόουτς ενα παιδάκι που μάζευε τις μπάλες μέχρι τον έφορο που βάφτισε μπιτς προπονητρια μια μικρή. 18 ετων. Οσα σχόλια και να δεχθω, ολα συτα είναι πραγματικότητα. Τελικά έχουμε αναγκη σπο εφόρους. Καιρός να διδαχθούμε απ τους μπασκετικους.

volley1
volley1
10 years ago

Κοουτς…το βολλευ σε απεβαλε ..χωνεψε το επιτελους..δεν προκειται να βρεις ομαδα να σε παρει και να σε..πληρωνει καποιος ..εφορος..για τις ανυπαρκτες υπηρεσιες που μπορεις να προσφερεις !σε ξερουμε σε ζησαμε οσοι ασχολουμαστε με το βολλευ τα τελευταια χρονια .300 παιδια δεν υπηρχαν ΠΟΤΕ οποτε δεν δικαιουστε να μιλατε κανενας απο σας που εισασταν πριν (παραγοντες -προπονητες )γιατι αναπτυξη δεν κανατε ποτε.Καθηστε λοιπον στην εξεδρα…και πειτε οσες κακιες θελετε…ΚΑΝΕΝΑΣ δεν σας παιρνει στα σοβαρα !!ΥΣΤΕΡ. ..οσο για το παιδακι..τα σεμιναρια και προπονητικα καμπ που εχει παρακολουθησει ..της FIVB σαν κοουτσ..δεν τα εχετε δει ουτε στα ονειρα σας!!

volley2
volley2
10 years ago

visitor,αναρωτηθηκες ποτε αν οι εφοροι (οι ανθρωποι που τρεχουν για χιλια πραγματα και πληρωνουν απο την τσεπη τους για να συντηρουν τις ομαδες)απογοητευτηκαν απο τους επαγγελματιες κοοουτς που υπηρχαν μεχρι τωρα που οπως πηρε το αυτι μου και καλοπληρωμενοι ηταν και δουλεια δεν εκαναν (προπονηση με το κινητο στο χερι..χαχαα).Για κοιταξε το αν αληθευει.

EIDIMONAS
EIDIMONAS
10 years ago

Ρε visitor τραβα να ταισεις καμια αρκουδα που θες να ασχοληθεις και με το βολλευ! Σε ειδαμε τοσα χρονια τι εκανες…Αχρηστε! αντε τωρα κατσε στον καναπε σου και βγαλε χολη για οσους προσπαθουν και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ αναβαθμιζουν το αθλημα…Γιατι με εσενα οχι προκοπη δεν ειδαμε….Αλλα απο την ασχετοσυνη σου το πηγαινες πισω το αθλημα…Οποτε κατσε στο σπιτι σου και ψαχνε απο το ιντερνετ να το παιξεις προπονητης και ειδημωνας…Αντε και πολυ κοσμια στα ειπα ! ΒΛΑΞ

theatis
theatis
10 years ago

Paidia anti na ta vazete me tous ekastote koouts kai paragontes na koitaksete min tin ksanapatisete kai sas paroun pali tis akadimies kai tous paixtes opos kai paixtries gegonos pou engine prin apo oxi kai megalo diastima kai aftos pou ithele kai thelei tin dialisi tou kleanthi einai poli konta sas alla pali den to exete parei idisi. Kai poli pigainan mexri prosfatos kai stis proponisis tou. Simvouleftite ton binoglou kai moskiou.tha sas mathoun polla.

visitor
visitor
10 years ago

Exeis dikio volley2 rotisa ki ematha. Kalopliromenoi einai oloi tous.gia paradeigma o maimou proponotis sto diagora epairne. 800 to mina. Gia tous allous proponites tha matho kai tha sou po.

alithia
alithia
10 years ago

Volley2, κοίταξα να δω αν αληθεύει αυτό που προσαρτεις στον visitor και έμαθα τα εξής. Οι έφοροι σαφώς και κάνουν οτι μπορούν αλλά όταν κλείνουν συμφωνίες εκπροσωπούν σωματεία και όχι τον εαυτό τους.η ομάδα τουπαραδεισιου οφείλει σχεδόν 4000 στον κόουτς που πηρε ολη την ομάδα κι έφυγε. Οφείλει σχεδόν 1500 ευρώ στην κόουτς που δεν δέχθηκε να σας αναλάβει πέρυσι. Οφείλει σχεδόν το ιδιο ποσο στον περσινό κόουτς που φαγώθηκε απο κάτι μικρά . Συνεπώς αγαπητέ- η volley1 2,3,4 δεν φταίνε κάποιοι επαγγελματίες κόουτς αλλα συμπεριφορές εφορων. Εφορων όπως του ΗΛΙΟΥ του Διαγόρα κλπ κλπ. 20 χρόνια που παρακολουθώ τα τεκταινόμενα στο βόλεϊ ελάχιστοι ειναι επαγγελματίες σ αυτό που κάνουν. Δεν είναι θέμα χρημάτων αλλα αξιοπιστίας

sam
sam
10 years ago

Πότε επιτέλους θα αποβάλλετε το κόμπλεξ του …χωριάτη;