Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Κλεάνθης: Επιστροφή στις νίκες

Κλεάνθης: Επιστροφή στις νίκες

0
kleanthis orfeas
Dodekanisos

Χωρίς να κινδυνεύσει ιδιαίτερα ο Κλεάνθης κατάφερε να νικήσει τον Ορφέα με 4-1 στο γήπεδο Παραδεισίου. Το πρώτο ημίχρονο δεν ήταν ποιοτικά καλό καθώς οι γηπεδούχοι δημιούργησαν δύο φάσεις και πέτυχαν ισάριθμα γκολ ενώ οι φιλοξενούμενοι δεν έδειξαν κάτι σημαντικό στις προσπάθειες τους. Στην επανάληψη ο ρυθμός και το θέαμα βελτιώθηκαν αισθητά και οι ομάδες προσπάθησαν για το καλύτερο. Οι παίκτες του Ορφέα παρά το σε βάρος τους σκορ (2-0) από το πρώτο μέρος, δεν το έβαλαν κάτω και για ένα δεκάλεπτο (60΄-70΄) ήταν καλύτεροι, μείωσαν το σκορ σε 2-1 αλλά δεν είχαν συνέχεια με αποτέλεσμα ο Κλεάνθης να πάρει τα ηνία, να πετύχει ακόμη δύο γκολ και να πάρει την νίκη. Το 1-0 έγινε στο 19΄ από εκτέλεση κόρνερ του Κ. Καλημέρη, από δεξιά, και κεφαλιά του Σαπαλίδη. Στο 27΄ο Κ. Καλημέρης εκτέλεσε το φάουλ και ο Μαθιός απόκρουσε σε κόρνερ. Ο Κ. Καλημέρης εκτέλεσε το κόρνερ από αριστερά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, 2-0. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 70΄ σε 2-1 με δυνατό σουτ του έμπειρου Κουλουριώτη. Οι γηπεδούχοι στο 77΄ πέτυχαν το 3-1, όταν μετά από σέντρα-σουτ του Κρομμύδα, ο Μαθιός έδιωξε προσωρινά την μπάλα και ο Κ. Καλημέρης με κοντινό πλασέ την έστειλε στα δίχτυα. Το τελικό 4-1 διαμορφώθηκε στο 90΄ με σουτ του Μήτρου, ο οποίος δέχτηκε την μπάλα από σέντρα του Κ. Καλημέρη.
ΚΛΕΑΝΘΗΣ: Χειμωνέττος, Κρομμύδας, Κορκίδας, Γρηγοριάδης, Καλημέρης Ι., Γιαννίκος (78′ Σορωνιάτης), Ατσίδης, Σαπαλίδης (62′ Πολυμένωφ), Παπακωνσταντίνου (72′ Φερεντζέλης), Καλημέρης Κ., Μήτρου
ΟΡΦΕΑΣ: Μαθιός, Γιωργιάδης, Οσάφι, Στόιος, Μανδαλιός, Κουλουριώτης, Αμπελάς, Κιάρρι, Ροδίτης (62′ Παντελίδης), Γκρέμσι, Τσικούρης (67′ Ροδοσινιώτης)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments