Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Το τρένο που λέγεται Φοίβος!

Το τρένο που λέγεται Φοίβος!

0
foivos kleovoulos
Dodekanisos

Ο Φοίβος κατάφερε να νικήσει στην Κρεμαστή τον Κλεόβουλο με 2-0, με γκολ τα οποία σημειώθηκαν σε καθοριστικά λεπτά του αγώνα (στο 36΄και στο 80΄).Οι Κρεμαστενοί μπήκαν «φουριόζοι» στον αγωνιστικό χώρο και στο μόλις 1΄είχαν κεφαλιά του Τζιβίλογλου στο κάθετο αριστερό δοκάρι μετά από εκτέλεση φάουλ του Κακαζούκη. Τα πρώτα δεκαπέντε λεπτά του παιχνιδιού ήταν μοιρασμένα αλλά στην συνέχεια οι γηπεδούχοι πήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων και πέτυχαν το 1-0 με πλασέ του Αγγελόπουλου και αφού προηγήθηκε σουτ του Τζιβίλογλου στο κάθετο αριστερό δοκάρι. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Κλεόβουλος πίεσε τον αντίπαλο του αλλά δεν μπόρεσε να δημιουργήσει σοβαρούς κινδύνους στην εστία του Λουτριώτη για να φτάσει στην ισοφάριση. Από την μεριά του ο Φοίβος πρόσεξε τα νώτα του και με αντεπιθέσεις κυνήγησε το δεύτερο γκολ το οποίο ήρθε από στημένη μπάλα στο 80’. Ο Δελαπόρτας εκτέλεσε το κόρνερ, κεφαλιά-πάσα του Θεοδοσίου στον Γεωργαντζιά που με δεύτερη κεφαλιά από την μικρή περιοχή πέτυχε το 2-0.
ΦΟΙΒΟΣ: Λουτριώτης,Κακαζούκης, Θεοδοσίου, Γεωργαντζιάς, Μπιλιάς, Αξιώτης(84΄Τομάζος), Τζιβίλογλου, Δελαπόρτας, Γκινής, Αγγελόπουλος(84΄Δημητρόπουλος), Ορφανίδης(66΄ Χριστοδούλου)
ΚΛΕΟΒΟΥΛΟΣ: Καραγιάννης,Κακλαμάνος, Γ.Κ. Συμεωνίδης, Αρχοντούλης, Α.Συμεωνίδης(84΄ Πατσιαούρας), Συμεωνίδης Γ.Θ., Γιαγιάτσιος, Αθανασίου, Χατζημανώλης, Μαθιός, Γεωργαλλής

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments