Αρχική Επικαιρότητα Κιλκίς: Ακυρώνονται οι μαθητικές και οι στρατιωτικές παρελάσεις

Κιλκίς: Ακυρώνονται οι μαθητικές και οι στρατιωτικές παρελάσεις

0
e-nomothesia.gr
Dodekanisos

Ούτε στο νομό Κιλκίς θα πραγματοποιηθούν μαθητικές και στρατιωτικές παρελάσεις για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου 1940. Την απόφαση έλαβαν ομόφωνα οι φορείς στην έκτακτη σύσκεψη που συγκάλεσε το πρωί της Τετάρτης, ο αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς, Ανδρέας Βεργίδης.

Στη σύσκεψη, όπως αναφέρει το eidisis.gr, η ομόφωνη απόφαση για την ακύρωση των παρελάσεων ελήφθη με γνώμονα την αποφυγή της διασποράς του κορονοϊού. Σε μία περίοδο κατά την οποία το επιδημιολογικό φορτίο στην Π.Ε. Κιλκίς είναι ιδιαίτερα επιβαρυμένο και τα κρούσματα καταγράφονται καθημερινά σε υψηλό αριθμό, αναλογικά με τον πληθυσμό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά την διάρκεια της σύσκεψης – όπως αναφέρει το eidisis.gr – έγινε πολλές φορές αναφορά στη συνέντευξη που έδωσε πριν από ημέρες ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Κιλκίς, Βλαδίμηρος Παναγιωτίδης, στις «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», και τα στοιχεία που παρουσίασε για την άσχημη κατάσταση που επικρατεί στο νομό με την πανδημία του κορονοϊού. 

Υπενθυμίζεται ότι χθες, ανακοινώθηκε πως ματαιώνονται οι μαθητικές παρελάσεις σε όλη την περιφέρεια Θεσσαλίας. Επίσης, έγινε γνωστό πως δεν θα πραγματοποιηθούν οι παρελάσεις σε Ανατολική Μακεδονία και Θράκη. Υπενθυμίζεται ότι πρώτες είχαν σύρει τον χορό των ματαιώσεων η Ημαθία, η Πιερία και στη συνέχεια η Πέλλα. Επίσης, στην πόλη της Καστοριάς και στην πόλη του Άργους Ορεστικού θα συμμετάσχουν μόνο σημαιοφόροι, παραστάτες και ο στρατός. 

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments