Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Γ' Δωδεκανήσου Κερδισμένος ο Πολυβώτης

Κερδισμένος ο Πολυβώτης

0
polivotis
Dodekanisos

Ισόπαλοι χωρίς τέρματα αναδείχθηκαν Ιάλυσος 97 και Πολυβώτης στο εξ αναβολής παιχνίδι που διεξήχθη στο «Οικονομίδειο». Το ματς ήταν μέτριο χωρίς πολλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, με το πρώτο ημίχρονο να αναλώνεται κυρίως σε παιχνίδι κέντρου και από τις δύο ομάδες. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ανέβασαν «στροφές» και προσπάθησαν να πετύχουν το γκολ που θα τους έδινε τη νίκη, όμως ήταν άστοχοι στην τελική προσπάθεια, με χαρακτηριστικότερη τη φάση του 89ου λεπτού, όταν ο Γιαλλούσης έκανε τη σέντρα, όμως εντός της περιοχής δύο παίκτες του Ιάλυσου δεν μπόρεσαν να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα του Κετσέ.
Το συγκεκριμένο αποτέλεσμα βολεύει μάλλον τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι «έπιασαν» την κορυφή της βαθμολογίας στον 2ο όμιλο, όπου «συγκατοικούν» με τον ΠΑΣ Ασκληπιειού.
Καλύτεροι από τους γηπεδούχους οι Κοντογιάννης, Τραπιέρης και Μοσκιού και από τους φιλοξενούμενους οι Φωτεινής και Χαρτοφύλλης.
Ιάλυσος 97: Λάτσης, Κοντογιάννης, Γιαλλούσης, Καμπουράκης Μ. (88’ Ταβερνάρης), Καρίνος, Μοσκιού, Τραπιέρης (64’ Χατζηκαλημέρης), Καραβόλιας, Καμπουράκης Γ., Σταματίου, Μπιλιάς
Πολυβώτης: Κετσές, Χατζηνικολάου Δ.Β., Χατζηνικολάου Κ.Β., Κάκιας (75’ Κλάδης), Χαρτοφύλλης Β. (46’ Πετινιέρης), Χασαπλαδάκης, Δερμιτζάκης, Σφακιανός, Χαρτοφύλλης Γ., Φωτεινής, Χατζηνικολάου Κ. (63’ Ποιμανίδης)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments