Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Σημαντική νίκη του ΠΑΟ Κω

Σημαντική νίκη του ΠΑΟ Κω

0
1
Dodekanisos

Με τους τρεις βαθμούς της νίκης έφυγε από τα Κοσκινού ο ΠΑΟ Κω, αφού επικράτησε του Αγίου Ισιδώρου στο εξ αναβολής ματς της 9ης αγωνιστικής της Α2 κατηγορίας. Με αυτό το «τρίποντο» οι Κώοι πλησίασαν την πρώτη τριάδα της βαθμολογίας στους έξι βαθμούς και αναπτέρωσαν τις ελπίδες τους για τη διεκδίκηση της ανόδου. Από την πλευρά του ο Άγιος Ισίδωρος παρέμεινε κάτω από τη γραμμή του υποβιβασμού και στο κυριακάτικο ματς με τον Άρη Αρχαγγέλου θα επιδιώξει τη νίκη για να μην χάσει κι άλλο έδαφος στη «μάχη» της παραμονής.
Το ματς στο πρώτο μέρος ήταν μοιρασμένο, με τους φιλοξενούμενους να καταφέρνουν να προηγηθούν στο 32’. Ο Μεμά έκανε το σουτ, ο Διακαναστάσης απέκρουσε, όμως στην επαναφορά ο Σιλαηδόπουλος «έγραψε» το 0-1 για τον ΠΑΟ Κω. Στη συνέχεια ο διαιτητής κ. Κυρίτσης ακύρωσε γκολ των γηπεδούχων ως οφσάιντ, φάση για την οποία διαμαρτύρεται ο Άγιος Ισίδωρος.
Στο δεύτερο μέρος ο Άγιος Ισίδωρος έπαιξε ακόμη πιο επιθετικά για να φτάσει στην ισοφάριση, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες, όμως οι παίκτες του δεν κατάφεραν να βρουν στόχο και να πάρουν έστω την πολύτιμη ισοπαλία.
Άγιος Ισίδωρος: Διακαναστάσης, Στάππας (46’ Βονάκης), Κιαουρτζής (46’ Τριανταφύλλου), Αναστασάς, Παπαδημητρίου, Μαούνης (46’ Παπαστεργίου), Φωτεινής, Σκουναλάς, Καρίκας, Κουδουνάκης, Παπαλαζάρου
ΠΑΟ Κω: Γεωργαντής, Χρυσοχόος, Ζώης, Παναγόπουλος, Ζαμάγιας, Μεμά (70’ Στεργαλάς), Σιλαηδόπουλος, Κανελλόπουλος, Μπεκιλάι, Παπαγιαννόπουλος (50’ Γκιόντζης), Χαλιπίλιας (60’ Πετρής)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments