Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Κέρδισε τις εντυπώσεις ο αγώνας του «Ίκαρου»

Κέρδισε τις εντυπώσεις ο αγώνας του «Ίκαρου»

0
5
Dodekanisos

Η Λέσχη Μοτοσικλέτας Ρόδου «Ίκαρος» έδωσε εξετάσεις για λογαριασμό του δίτροχου μηχανοκίνητου αθλητισμού και πέρασε με άριστα! Μετά το τραγικό δυστύχημα που είχε ο μηχανοκίνητος αθλητισμός πριν δύο εβδομάδες στο αεροδρόμιο του Ελληνικού, ο «Ίκαρος» βρέθηκε, λόγω συγκυριών, στην άβολη θέση να είναι η Λέσχη που διοργάνωνε τον πρώτο επίσημο αγώνα στην Ελλάδα για το 2014.
Ο 1ος αγώνας του «Επάθλου motocross Δωδεκανήσου» έγινε παρουσία του γενικού γραμματέα της Α.ΜΟΤ.Ο.Ε. και τα σχόλια που απέσπασε ήταν κολακευτικά.
Γι’ αυτό με τη σειρά της η Λέσχη θέλει να ευχαριστήσει «όλους τους οδηγούς που έλαβαν μέρος, την INTERSALONIKA και τον γιατρό του αγώνα, τους εθελοντές Σαμαρείτες, το μεγάλο χορηγό της χρονιάς ΒΑΚΑΡ Α.Ε. , το «Faliraki MotoCross Park» που φιλοξένησε τον αγώνα και το BOX live Stage. Επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα ΜΜΕ που βοήθησαν την όλη προσπάθεια! Τέλος, το πιο μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους θεατές που τίμησαν με την παρουσία τους την προσπάθεια του «Ίκάρου». Χαρακτηριστικό το σχετικό σχόλιο του Γ.Γ. της Α.ΜΟΤ.Ο.Ε. ήταν πως… οι θεατές του συγκεκριμένου αγώνα ήταν από τους πιο πειθαρχημένους που έχω δει».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments