Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Κελέσογλου: «Με 9 βαθμούς στον πρώτο γύρο σωνόμαστε»

Κελέσογλου: «Με 9 βαθμούς στον πρώτο γύρο σωνόμαστε»

0
Dodekanisos

«Αν μπορέσουμε να έχουμε εννιά βαθμούς στο κλείσιμο του πρώτου γύρου, τότε μπορούμε να σωθούμε». Αυτή την δήλωση έκανε ο πρόεδρος του Ορφέα Σουκρή Κελέσογλου όταν ρωτήθηκε σχετικά με το μέλλον της ομάδας του στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας, στην εκπομπή του Δημήτρη Δραγάτη στο ραδιόφωνο του SKY 100.8 (καθημερινά 4μ.μ. – 5μ.μ.). Ο ίδιος πρόσθεσε πως «αν έχουμε λιγότερους από εννιά βαθμούς τότε δεν μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Σχετικά με το ποιες είναι οι ομάδες οι οποίες θα παλέψουν την παραμονή τους επεσήμανε ότι «θα κριθεί μεταξύ εμάς, του Διαγόρα Βατίου, του Διγενή Κοσκινού και του ΑΕΡΑ. Η ΑΕ Κως για εμένα δεν θα μπει σε περιπέτειες. Θα τα καταφέρει και θα σωθεί. Ας μην κρυβόμαστε. Θεωρώ ότι θα υποβιβαστούν τελικά δυο ομάδες οπότε θα γίνει μάχη για δυο θέσεις μεταξύ των τεσσάρων ομάδων που σας ανέφερα».

Όσο για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας του είπε:
«Με εξαίρεση το παιχνίδι με τη Ρόδο όπου ήταν δυο κλάσεις καλύτερη από εμάς, σε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια παλέψαμε. Κάνουμε φάσεις αλλά δυστυχώς δεν μπορούμε να τις τελειώσουμε και αυτό καθιστά πρόβλημα».

«Συγγνώμη από τη Ρόδο»
Ο πρόεδρος του Ορφέα δεν παρέλειψε να ζητήσει και συγγνώμη από τη Ρόδο για τη συμπεριφορά του ποδοσφαιριστή της ομάδας του Χρήστου Στεργιόπουλου στο πρόσφατο μεταξύ τους παιχνίδι (υπενθυμίζουμε ότι στο ημίχρονο είχε σηκώσει τη φανέλα του και από κάτω είχε του Διαγόρα την οποία έδειξε επιδεικτικά προς τους φιλάθλους της «Κακιάς Σκάλας):
«Δεν ήτα σωστή η συμπεριφορά του. Έχουμε καλή σχέση με τη Ρόδο και αυτά τα πράγματα δεν πρέπει να γίνονται. Δυστυχώς δεν μπορούμε να ελέγξουμε τι φορούν οι παίκτες κάτω από τη φανέλα τους. Ο παίκτης έδειξε μεταμέλεια. Προσωπικά θέλω να ζητήσω συγγνώμη από την ομάδα της Ρόδου για αυτό το περιστατικό».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments