Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Παραπέμπεται ο Δουλγέρης

Παραπέμπεται ο Δουλγέρης

0
doulgeris lazaros
Ο Δουλγέρης ορίστηκε να διευθύνει το παιχνίδι Απόλλων Καλυθιών - ΑΕΡΑ
Dodekanisos

Τα λάθη που έκανε ο διαιτητής Λάζαρος Δουλγέρης στο παιχνίδι του Νηρέα με τον Ηρακλή Λάρδου για το πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας, δεν πέρασαν απαρατήρητα από τον παρατηρητή του Βασίλη Τσαγγάρη. Ο ίδιος, σύμφωνα με πληροφορίρες, φέρεται να του έβαλε κακό βαθμό για τρία σοβαρά λάθη που έγιναν στο συγκεκριμένο παιχνίδι και τα οποία είναι τα ακόλουθα:

-Η μη αποβολή του τερματοφύλακα του Ηρακλή Λάρδου (ενώ το σκορ ήταν ακόμα στο 1 – 0), ο οποίος έπαιξε τη μπάλα με τα χέρια έξω από την περιοχή τη στιγμή που ο αντίπαλος επιθετικός ήταν σε προφανή θέση για να σκοράρει. Αντί της κόκκινης κάρτας που προστάζει ο κανονισμός τιμωρήθηκε μόνο με κίτρινη.
-Ο καταλογισμός πέναλτι υπέρ του Ηρακλή Λάρδου με το οποίο έγινε το 1 – 1. Το πέναλτι κακώς δόθηκε καθώς δεν έγινε κάτι αντικανονικό.
-Ο καταλογισμός στη συνέχεια νέου πέναλτι, αυτή τη φορά για το Νηρέα, με το οποίο έγινε το 2 – 1. Ούτε και σε αυτή την περίπτωση υπήρχε κάτι. Μάλιστα δόθηκε λανθασμένα δεύτερη κίτρινη κάρτα στον τερματοφύλακα του Ηρακλή ο οποίος αποβλήθηκε.

Όπως φαίνεται ο Λάζαρος Δουλγέρης μάλλον θα μπει για λίγο …στο ψυγείο και δεν θα διευθύνει παιχνίδια το ερχόμενο σαββατοκύριακο.

Ήταν καλός στον Αρχάγγελο
Σημειώνεται πάντως ότι σχετικά με την απόδοση που είχε στον Αρχάγγελο στο παιχνίδι του Άρη Αρχαγγέλου με τον ΑΕΡΑ, ο ίδιος παρατηρητής έκρινε σύμφωνα με τις πληροφορίες ότι δεν είχε κάτι μεμπτό –σε αντίθεση με ορισμένα παράπονα- και οι αποφάσεις που πήρε ήταν σωστές.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments