Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Κέφια ο Χατζηκοσμάς με «χατ τρικ»

Κέφια ο Χατζηκοσμάς με «χατ τρικ»

0
Dodekanisos

Καλύτερος στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνίδιού ο Απόλλωνας Καλυθιών, νίκησε στο γήπεδο Καλυθιών με 3-0 τον Διαγόρα Βατίου.
Πρωταγωνιστής του αγώνα ο Στέργος Χατζηκοσμάς που πέτυχε «χατ τρικ» και χαρισε στην ομάδα του την νίκη.


Οι γηπεδούχοι από την αρχή του αγώνα πήραν τα ηνία, σκόραραν μόλις στο 5΄ και έβαλαν τις βάσεις για την νίκη με δεύτερο γκολ που πέτυχαν στο 44΄.
Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν καλά και μάλιστα απείλησαν σοβαρά δύο φορές τον αντίπαλο τους στο 52΄ και στο 58΄με Λαζίδη και Πλαγγέντη.
Οι Απολλωνιστές αντέδρασαν άμεσα, στο 68΄πέτυχαν το 3-0 με το οποίο σφράγισαν την νίκη τους ενώ στο 83΄το σουτ του νεαρού Μίσκου πέρασε μόλις άουτ.
Από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στο 75΄ με τον Καλημέρη αλλά ο Κουφάλης αντέδρασε εντυπωσιακά και απομάκρυνε την μπάλα.

Διαιτησία Αντωνάς-Κάζας-Λυριστής

ΑΠΟΛΛΩΝ Κ.: Κουφάλης, Διακουράκης, Κίτσος(60΄Παγκράτης), Σαββούλης Α., Φλεβάρης, Γεωργιάδης(75΄Πέπα Ο.), Θεοδοσίου, Πέπα Γ.(68΄Φυλακούρης), Χατζηκοσμάς, Μπαϊρακτάρης, Καντιμοίρης(70΄Μίσκου).
ΔΙΑΓΟΡΑΣ Β.: Δαρτζέντας, Ζερβός, Καραγιάννης(55΄Καλημέρης), Αδάμος, Έλληνας, Παναγιωτόπουλος, Πλαγγέντης(81΄Θεοδώρου), Λαζίδης, Πουλάι(76΄Βογιατζής), Πόλο(57΄Παπουρδάνος).

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments