Αρχική Αθλητικά νέα Και ο Σάββενας στο camp του «Αγίου»

Και ο Σάββενας στο camp του «Αγίου»

0
Dodekanisos

Στην εμπειρία και τις γνώσεις του Γιώργου Σάββενα θα επενδύσει ο Άγιος Ισίδωρος κατά την διάρκεια του ποδοσφαιρικού camp, το οποίο θα διοργανωθεί τον Ιούλιο.Ο Γιώργος Σάββενας αποδέχτηκε την πρόσκληση των ανθρώπων του Αγίου Ισιδώρου αλλά  αυτή την περίοδο δεν θα συνεχίσει στις ακαδημίες καθώς υπάρχουν διαφορετικά σχέδια στις σκέψεις του.

Το Δ.Σ. του συλλόγου εκτός από τις προετοιμασίες για το camp, φροντίζει παράλληλα και για την ετοιμασία της ανδρικής ομάδας. Μετά την συμφωνία με το προπονητικό τιμ και με κάποιους παίκτες, σήμερα ανακοινώθηκε η συνεργασία και με τους τρεις αρχηγούς της ομάδας.

Ωστόσο η ανακοίνωση της διοίκησης αναφέρει τα παρακάτω:

«Δυναμώνει η ακαδημία της ομάδας μας. Μετά την άκρως επιτυχημένη σαιζόν της ακαδημίας ποδοσφαίρου, η ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με το προπονητικό team, αποτελούμενο από τους διπλωματούχους προπονητές (UEFA C) Παπαντωνίου Μιχάλη και Κουρδουνάκη Σταμάτη και τον προπονητή τερματοφυλάκων Αναστασά Παναγιώτη. Επίσης με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε ότι στο επερχόμενο Camp της ομάδας μας που θα γίνει μέσα στον Ιούλιο, θα πλαισιώσει το προπονητικό team και ο προπονητής (UEFA B) Γιώργος Σάββενας. Ευχόμαστε στους προπονητές, τα παιδιά μας και τους γονείς τους που μας εμπιστεύονται, πάνω απ’ όλα υγειά και να έχουμε μια καλή νέα ποδοσφαιρική σαιζόν.
Τηλέφωνα επικοινωνίας για πληροφορίες σχετικά με την ακαδημία μας για παιδιά από 5 έως 16 χρονών: 6937367906 και 6976685832

Ανανέωσαν οι αρχηγοί

Ανανεώσεων συνέχεια: Τη φανέλα της ομάδας μας και τη νέα χρονιά, θα φορούν οι τρεις αρχηγοί, Γεωργαλλής Αργύρης, Βονάκης Στάθης και Δημητράκης Παρασκευάς συμφώνησαν και ανανέωσαν την παρουσία τους για τη νέα σαιζόν. Καλή δύναμη πάντα με υγεία»

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments