Αρχική Uncategorized Κάτι κουρασμένα παλικάρια

Κάτι κουρασμένα παλικάρια

0
catania
Dodekanisos

Φόρμα, κούραση, παράδοση, όλα παίζουν ρόλο στις προβλέψεις μας, ειδικά σε τέτοιες μέρες που είναι γεμάτες ευκαιρίες. Επιλέγουμε για σήμερα τρία παιχνίδια από τη Γερμανία, την Αγγλία και την Ιταλία.

Γερμανία: Ξεφούσκωσε απότομα

Έναν μόλις βαθμό έχει μαζέψει στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της η Ίνγκολσταντ, πετώντας στα σκουπίδια το καλό της ξεκίνημα. Στην έδρα της Κότμπους θα τα βρει σκούρα. Πληρώνει αρκετά καλά ο άσος.

ΤΟ ΒΕΤ3.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ: ΚΟΤΜΠΟΥΣ – ΙΝΓΚΟΛΣΤΑΝΤ 1

Αγγλία: Κραυγαλέο οver

Παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που σκοράρουν τακτικά, αλλά διατηρούν σπάνια ανέπαφη την εστία τους, είναι αυτό ανάμεσα στην Έβερτον και την Τότεναμ. Θα ήταν έκπληξη αν σημειώνονταν λιγότερα από τρία γκολ σε ένα τέτοιο ματς. Πάμε με το over.

TO BET3.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ: ΕΒΕΡΤΟΝ – ΤΟΤΕΝΑΜ OVER

El Capitano: Κάτι κουρασμένα παλικάρια

Παράταση έπαιξε μεσοβδόμαδα η Κατάνια για το Κύπελλο κόντρα στην Τσιταντέλα, και σίγουρα είναι πιο κουρασμένη από τη Σιένα, που έχει την ευκαιρία σήμερα να εκμεταλλευτεί τη φρεσκάδα της για να πάρει μία πολύτιμη νίκη. Αξίζει ο άσος.

TO BET3.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ: ΣΙΕΝΑ – ΚΑΤΑΝΙΑ 1

Μπείτε στο παιχνίδι του ασιατικού στοιχήματος και της πτώσεως αποδόσεων που «δείχνει» σημεία για ταμείο. Διαβάστε Asian King.ΜΟΝΟ στο bet3.GR

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments