Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Καθάρισε» στην επανάληψη o Διγενής

«Καθάρισε» στην επανάληψη o Διγενής

0
Dodekanisos

Χάρις σε δύο γκολ που πέτυχαν οι Τζουανάκης και Νίκας στο δεύτερο ημίχρονο, ο Διγενής έφυγε με το «διπλό» από τη Ψίνθο αφού επικράτησε με 2-0 της τοπικής Δόξας. Η αναμέτρηση διεξήχθη στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Α΄ Κατηγορίας Δωδεκανήσου. Να σημειωθεί ότι οι γηπεδούχοι για ακόμα ένα παιχνίδι έμειναν χωρίς βαθμό και χωρίς να πετύχουν κάποιο τέρμα έχοντας μηδέν γκολ (ενεργητικό) μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα.

Στο πρώτο ημίχρονο το ματς ήταν μοιρασμένο με τους φιλοξενούμενους ωστόσο να έχουν την κατοχή αλλά και μια ελαφρά πρωτοβουλία των κινήσεων. Με το 0-0 να μένει μέχρι την ανάπαυλα.

Στην επανάληψη η ομάδα του Σάσα Γιόνοβιτς μπήκε καλύτερα και στο 52΄ ευτύχησε να πάρει προβάδισμα στο σκορ με το πλασέ του Τζουανάκη. Από εκεί και ύστερα οι «βυσσινί» αναθάρρησαν ανεβάζοντας ρυθμό, όμως όσο περνούσε ο χρόνος φάνηκε να μένουν από δυνάμεις. Αποτέλεσμα αυτού ήταν οι Κοσκινιάτες να ξαναβρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα, αυτή την φορά με τον Νίκα στο 83΄ για το 0-2 το οποίο έμελλε να μείνει μέχρι το φινάλε.

Φάσεις και γκολ

18΄ Σουτ του Καρίκη από το ύψος της μεγάλης περιοχής, πάνω από τα δοκάρια του Μανωλάγκα.

32΄ Μετά από κόρνερ του Στεφανή ο Τσούλλος θα βρεθεί στην πορεία της μπάλας και με κεφαλιά θα τη στείλει ελάχιστα άουτ.

38΄ Απευθείας εκτέλεση φάουλ από το Τζουανάκη, η μπάλα θα πάρει περίεργη τροχιά με τον Σαββιδάκη να διώχνει δύσκολα σε κόρνερ.

52΄ Μετά από κάθετη πάσα του Διακάκη ο Τζουανάκης θα περάσει τον Τσούλλο και από θέση τετ α τετ θα πλασάρει εύστοχα για το 0-1.

84΄ Πάσα του Τσιπιζίδη στο Κετσέ, αυτός από τα αριστερά θα κόψει την μπάλα για τον Νίκα ο οποίος από κοντά θα γράψει το 0-2.

Από τον Διγενή ξεχώρισαν οι Κετσές και Τζουανάκης, ενώ από τη Δόξα προσπάθησε ο Τσούλλος.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Παπαγιαννίδης (Μοσχάτος, Καραγιάννης)

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΔΟΞΑ Ψ.: Σαββιδάκης, Μήτρου (87΄ Μάστορας), Τσοπάνογλου, Τσούλλος, Στελλάς, Στεργάκης (46΄ Μπαρμπαντώνης), Στεφανής, Ορφανός Χ., Μπατέστας, Πετράς (74΄ Κουνελλές), Καρίκης.

ΔΙΓΕΝΗΣ: Μανωλάγκας, Μικκιού, Σκούμπρος, Χωρίτης, Κώτης, Μοσκιού (65΄ Κούτσι), Τζουανάκης (87΄ Χεκιμάι), Χατζηνικόλας, Κετσές (92΄ Αλαχούζος), Τσιπιζίδης, Διακάκης (74΄ Νίκας).

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments