Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου “Καθάρισε” ο Μπίσα στο 93′

“Καθάρισε” ο Μπίσα στο 93′

0
Dodekanisos

Με νίκη ολοκλήρωσε τις φετινές τις υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας η Ρόδος. Οι «πράσινοι» επικράτησαν με 3 – 2 του Κλεόβουλου στη Λίνδο και έτσι πρόσθεσαν ακόμα τρεις βαθμούς στο ενεργητικό τους.
Τα «ελάφια» άνοιξαν το σκορ με τον Μπίσα στο 17’ με ωραίο πλασέ μέσα από την μεγάλη περιοχή ( 0 – 1). Στο 30’ πέτυχαν το 0 – 2 με τον Κεχαγιόγλου ο οποίος από κοντά έκανε προβολή και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Στην επανάληψη μπήκε δυνατά ο Κλεόβουλος και στο 72’ ο Κακλαμάνος με κεφαλιά μείωσε σε 1 – 2 και στο 92’ ο Χατζηνικόλας με πλασέ έκανε το 2 – 2. Η Ρόδος δεν είχε πει όμως την τελευταία της κουβέντα και στο 93’ ο Μπίσα με ένα απευθείας φάουλ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και διαμόρφωσε το τελικό 2 – 3.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Κυρίτσης (Λάζος, Κουτσόπουλος). Στο 77’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Χατζηπέτρος γιατί έπαιξε τη μπάλα με το χέρι.

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΚΛΕΟΒΟΥΛΟΣ: Μήλιος, Κουκουτσέλας, Χαμιτάϊ, Τσελεπίδης, Κακλαμάνος Μαν. (65’ Γιατσιάτσος), Μαριεττάκης, Τσιάτσιος (56’ Κολιοκώστας), Γιαννιού (46’ Χατζηνικόλας), Κακλαμάνος Αλέκος, Αθανασίου, Ταγκάεφ
ΑΣ ΡΟΔΟΣ: Ράτζα, Κεχαγιόγλου, Χατζηπέτρος, Κρητικός, Τριχάκης, Κιοσέογλου (91’ Αμπελάς), Κώστα (83’ Καμπούρης), Αλιμερκάϊ (75’ Κάππος), Τσουλάκος, Μπίσα

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments