Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Καθάρισε» ο Γιατσίατσος για τον Αστέρα Παστίδας στην Λίνδο

«Καθάρισε» ο Γιατσίατσος για τον Αστέρα Παστίδας στην Λίνδο

0
Dodekanisos

Για την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries ο Κλεόβουλος Λίνδου υποδέχθηκε τον Αστέρα Παστίδας.

Ένα μοιρασμένο παιχνίδι είδαν όσοι παρακολούθησαν τον αγώνα. Με το πρώτο εικοσάλεπτο να είναι κυρίως αναγνωριστικό και για τις δυο ομάδες, θέλοντας εκατέρωθεν να επιβάλουν τον ρυθμό τους.

Χωρίς την μεγάλη ευκαιρία μπροστά από τις εστίες με τους τερματοφύλακες να παρακολουθούν σαν θεατές το παιχνίδι.

Ο Αστέρας Παστίδας όμως δεν είχε πει την τελευταία του λέξη, λίγο πριν το ημίχρονο μπήκε μπροστά στο σκορ.

Έπειτα από μια φάση διαρκείας η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και στην συνέχεια ο Γιατσιάτσος με κεφαλιά από κοντά άνοιξε το σκορ (0-1) στο 43′ λεπτό.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως το πρώτο. Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλά οργανωμένοι αμυντικά, και οι γηπεδούχοι προσπαθούσαν να βρουν διαδρόμους για να βάλουν γκολ και να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα.

Μεγάλη ευκαιρία στο 60′ για να διπλασιάσουν τα τέρματα τους είχαν οι Παστιδενοί, αλλά ο Καρδούλιας από πλεονεκτική θέση δεν πλάσαρε σωστά τον Ράντζα. Η απάντηση του Κλεόβουλου ήρθε λίγα λεπτά αργότερα με τον Αρφαρα αλλά ο Θεοχαρόπουλος έδειξε σωτήρια σε κόρνερ.

Την υπόλοιπη ώρα που απέμενε το παιχνίδι ήταν κυρίως κέντρου, και μετά το τελικό σφύριγμα του διαιτητή νικητή βρήκε τον Αστέρα Παστίδας με (0-1).

Κλεόβουλος Λίνδου: Παναγιώτης Ζούνης: Ράντζα, Μυριαλής Γρ, Κουκουτσέλα, Δουκίσης, Μακρυδημήτρης, Ουγιανικ (46′ Κορνάρος), Αρφαράς, Μυργιαλής Μ, (65′ Μουσακίνιας), Διακογεωργίου, Μερσιώτης, Μουδάτσος

Αστέρας Παστίδας: Γιάννης Αρχοντούλης: Κουμέντος, Μωυσάκος, Τριχάκης (59′ Χασά), Γιατσίατσος (46′ Αθανασίου), Πρέτσιας, Λάβανος, Καρδούλιας, Κυρίτσης (74′ Λιαμής), Καλαϊτζίδης (46′ Θεοχαρόπουλος), Λεωνίδου, Καστρενός (89′ Νίκανδρου)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments