Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 “Καθάρισαν” στην επανάληψη οι Νέοι του Διαγόρα

“Καθάρισαν” στην επανάληψη οι Νέοι του Διαγόρα

0
Dodekanisos

Έχοντας καλύτερο ρυθμό από τον αντίπαλο τους, οι Νέοι του Διαγόρα επικράτησαν με 2 – 0 των αντιστοίχων του Ιάλυσου σε παιχνίδι που έγινε σήμερα στο γήπεδο της Ψίνθου. Ήταν το πρώτο του 2020 και για τις δυο ομάδες και έγινε στο πλαίσιο του πρωταθλήματος Νέων της Football League. Οι «κυανέρυθροι» του Παναγιώτη Μπεκιάρη ήταν καλύτεροι σε όλο το δεύτερο ημίχρονο, διάστημα κατά το οποίο πέτυχαν και τα δυο τους τέρματα. Στο πρώτο, μπήκε πιο δυνατά ο Ιάλυσος ο οποίος έδειχνε μέχρι και το 30’ περίπου να ελέγχει το παιχνίδι και να πατάει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. Η συνέχεια όμως ήταν διαφορετική.

Και τα δυο τέρματα επιτεύχθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 56’ ο Κοντός με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 0 – 1. Στο 83’ ο Κουλούμπρης με μια σέντρα σουτ από μακρινή απόσταση έστειλε τη μπάλα στο «παραθυράκι» διαμορφώνοντας έτσι με εντυπωσιακό τρόπο το 0 – 2.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Ατσικνούδας (Σπάρταλης, Τσέτσος)

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΙΑΛΥΣΟΣ: Ανδρέου, Σαράντης, Πετράς, Κοντός (25’ ΄λ.τ. Μαντικός), Καραμανώλης, Μουράτι (78’ Μπούτσκα), Ουγιάνικ, Αχλαδιώτης, Αναγνώστου, Σκούλουκας (78’ Συμιακός), Ισμαλιάϊ (46’ Καρδούλιας)
ΔΙΑΓΟΡΑΣΟρφανός, Κουλούμπρης, Χότζα, Χριστόφ, Παπασταματίου (85’ Μουστάκας), Μαγκούλιας, Ζέελεφ, Κότζα (90’ Καντής), Λυκοπάντης (90’ Σάβββας), Κοντός (85’ Νικολός), Ρουτζιέρης (88’ Μουδάτσος)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments