Αρχική Αθλητικά νέα Καταδικαστική ήττα για την Ελλάδα από την Ισπανία

Καταδικαστική ήττα για την Ελλάδα από την Ισπανία

0
Dodekanisos

Η Ελλάδα γνώρισε την ήττα με 0-1 στο “ΟΑΚΑ” από την Ισπανία, η οποία σκόραρε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σαράμπια στο 26ο λεπτό. Μετα και το συγκεκριμένο αποτέλεσμα η Εθνική Ελλάδας αποχαιρέτησε οριστικά τις οποίες ελπίδες έτρεφε για πρόκριση στην τελική φάση του Παγκοσμίου κυπέλλου ποδοσφαίρου που θα λάβει χώρα στο Κατάρ τον χειμώνα του 2022.

Η Εθνική Ελλάδας είχε δύσκολο έργο και δυστυχώς δεν τα κατάφερε. Ουσιαστικά, παρα την ήττα – “δώρο” των Σουηδών από τους Γεωργιανούς, η Ελλάδα δεν μπορεί με κάποιο τρόπο να διεκδικήσει έστω τη δεύτερη θέση στα προκριματικά του Παγκοσμίου κυπέλλου ποδοσφαίρου. Βρίσκεται στην τρίτη θέση στο -6 από την Εθνική Σουηδίας και στο -7 από τους πρωτοπόρους Ισπανούς. Αδιάφορο πλέον το τελευταίο παιχνίδι κόντρα στο Κόσοβο. Ενώ οι “φούριας ρόχας” με τους Σουηδούς θα παλέψουν στο μεταξύ τους παιχνίδι για την κατάληψη της πρώτης θέσης.

Η Ισπανία ήταν ανώτερη στο παιχνίδι, είχε την κατοχή και βρήκε και το γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Η Εθνική προσπάθησε να φανεί πιο ανταγωνιστική στο δεύτερο μέρος, χωρίς όμως να κατορθώσει το κάτι παραπάνω. Οι φιλοξενούμενοι διαχειρίστηκαν το ματς και πήραν εν τέλει και τους τρεις βαθμούς της νίκης. 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments