Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Κατά της αναδιάρθρωσης ο Σάββενας

Κατά της αναδιάρθρωσης ο Σάββενας

0
Dodekanisos

Κατά μιας ενδεχόμενης αναδιάρθρωσης είναι ο προπονητής του Ηρακλή Μαριτσών Γιώργος Σάββενας. Μιλώντας στο news12 για το θέμα αυτό, τόνισε τα ακόλουθα:

“Αντιλαμβάνομαι ότι θα δοθεί προτεραιότητα στο οικονομικό. Και αυτό είναι λογικό. Εδώ οι δουλειές μας δεν πάνε καλά. Το ποδόσφαιρο ασφαλώς και περνάει σε δεύτερη μοίρα. Με προβληματίζει όμως μια αναδιάρθρωση, ειδικά σε ότι έχει να κάνει τη δημιουργία ενός ξεχωριστού ομίλου νήσων στη Α’ Κατηγορία. Η ποιότητα του πρωταθλήματος θα πέσει πάρα πολύ. Δεν θα γίνει καθόλου καλό πρωτάθλημα. Εξάλλου μιλάμε για Δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο. Πρέπει να το σκεφτούν πολύ καλά το τι θα κάνουν γιατί ότι γίνει δεν θα είναι μόνο για τώρα αλλά και για τα επόμενα χρόνια”.

Ο νεαρός τεχνικός πρόσθεσε και τα ακόλουθα:
“Θα ήθελα αντί της αναδιάρθρωσης να αλλάξουν φιλοσοφία οι ομάδες και να κάνουν έναν καλύτερο προγραμματισμό όσον αφορά τα οικονομικά. Θα μπορούσαν να μειώσουν τα μπάτζετ τους και να το δουν καθαρά ερασιτεχνικά βάζοντας μικρούς παίκτες να αγωνιστούν. Και να ακολουθηθεί η προκήρυξη, ότι ακριβώς προβλέπει”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments