Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα “Καρφιά” Johnson, “αγνοούν τη φυσική ανοσία που είναι πιο αποτελεσματική!”

“Καρφιά” Johnson, “αγνοούν τη φυσική ανοσία που είναι πιο αποτελεσματική!”

0
Dodekanisos

Οι κορυφαίοι Αμερικανοί αξιωματούχοι υγείας αγνοούν ή υποτιμούν τη λεγόμενη φυσική ανοσία, ή την προστασία που απολαμβάνουν οι άνθρωποι μετά την ανάρρωσή τους από το νέο ιό, δήλωσε ο γερουσιαστής Ron Johnson στους Epoch Times.

Η έρευνα που εξέτασε ο γερουσιαστής, συμπεριλαμβανομένης μιας πραγματικής μελέτης από το Ισραήλ, δείχνει ότι η φυσική ανοσία είναι σε παρόμοια επίπεδα ή και καλύτερα από ότι αυτή που προσφέρει ο εμβολιασμός. Αλλά οι υγειονομικές αρχές των ΗΠΑ συνεχίζουν να παροτρύνουν όλους, ανεξάρτητα από την προηγούμενη μόλυνση, να κάνουν το εμβόλιο. «Αγνοούμε τη φυσική ανοσία, παρόλο που η ισραηλινή μελέτη δείχνει τώρα ότι είναι 27 φορές πιο αποτελεσματική», είπε ο Johnson. Αυτό έχει νόημα επειδή η φυσική ανοσία «αναγνωρίζει ολόκληρο τον ιό» ενώ το εμβόλιο σχεδιάστηκε για να αποτρέψει τη μόλυνση από την αρχική μορφή του ιού”, πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

Τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) και κορυφαίοι αξιωματούχοι υγείας, όπως ο Δρ Anthony Fauci, είπαν ότι υπάρχει ανοσία μετά τη μόλυνση αλλά δεν είναι τόσο ισχυρή όσο ο εμβολιασμός. Έχουν υποβαθμίσει ή απορρίψει μελέτες όπως αυτή του Ισραήλ. Ο Fauci, διευθυντής του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργίας και Λοιμωδών Νοσημάτων (NIAID), δήλωσε νωρίτερα αυτόν τον μήνα ότι δεν έχει “σταθερή απάντηση” για το γιατί οι άνθρωποι που αναρρώνουν από τον κορωνοϊό πρέπει να κάνουν εμβόλιο. «Είναι αλήθεια ότι έχουν προστασία», πρόσθεσε στο CNN την Κυριακή. Αλλά υποστήριξε ότι τα δεδομένα δεν δείχνουν ακόμη πόσο ανθεκτική είναι η προστασία και αν επηρεάζεται από τις διαφορετικές μεταλλάξεις.

Διαβάστε ΕΔΩ ολόκληρο το άρθρο το οποίο παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments