Αρχική Προγνωστικά Καρέ του κυπέλλου!

Καρέ του κυπέλλου!

0
espanyol
Dodekanisos

Με 4 ευρωπαϊκά κύπελλα από Αγγλία-Γαλλία-Ισπανία-Ιταλία αλλά και ένα ματς στην Αγγλική Κόνφερενς μπαίνουμε σε νέο μεσοβδόμαδο κουπόνι. Χθες λειτούργησαν οι εναλλακτικές μας κάναμε το απόλυτο με 3 στα 3 και διατηρηθήκαμε ψηλά στα ποσοστά μας. Είμαστε στο 63% με συνολικές σωστές επαληθεύσεις στις 349/551. Για απόψε στα ιδιόμορφα ματς κυπέλλου και στο ματς της Κόνφερενς στην Αγγλία συνδυάζουμε εκπλήξεις με φαβορί σημεία και περιμένουμε να δουλέψει το «δέσιμο» τους.
ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!

ΕΣΠΑΝΙΟΛ – ΒΑΛΕΝΘΙΑ κωδ.102
Επαναληπτικό ματς για το κύπελλο Ισπανίας. Δείγματα φόρμας και στατιστικών για το κύπελλο σαφώς δεν μπορούμε να πούμε ότι έχουμε (μόλις 1 ματς έχουν δώσει οι 2 ομάδες). Θα πάμε με την εικόνα που παρουσιάζουν στο πρωτάθλημα και θα «παντρέψουμε» την ιδιαιτερότητα που κουβαλάει ο θεσμός του κυπέλλου. 1ο ματς στην έδρα της Βαλένθια 2-1. Με σκορ ισορροπίας θα κλείσει το ματς στο 1ο μέρος και η επιλογή του ( ΗΜ Χ ) 1,90 είναι επιβεβλημένη. Σε αυτή την φάση ( στους 16 ) ενδείκνυται να ακολουθήσουμε τα stats που έχουν εκατέρωθεν στο πρωτάθλημα με την Εσπανιόλ να έχει στα εντός της 7/9 ( 2-3goal ) 1,80 και την Βαλένθια ομοίως 7/9 εκτός.

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ – ΕΒΕΡΤΟΝ κωδ.103
Με σύμμαχο την αλλοπρόσαλλη εικόνα που κουβαλάνε στα κύπελλα οι ασπρουλιάρηδες θα πάμε όπως ακριβώς έχουμε αναλύσει σε παλαιότερες μας αναρτήσεις σε αυτήν εδώ τη στήλη. Το σετ των αποδόσεων ευνοεί για το ιδιαίτερο αυτό ποντάρισμα. ( ΗΜ 1 ) 2,70 και ( ΗΜ 2 ) 3,20.

ΝΤΑΡΤΦΟΡΝΤ – ΧΑΛΙΦΑΞ κωδ.107
Η φιλοξενούμενη Χάλιφαξ βρίσκεται στην 9η θέση με την 5η προνομιούχα θέση (μπαράζ ανόδου) να απέχει μόλις 5 βαθμούς. Στα υπέρ της ότι έχει ματς λιγότερα ( έχει παίξει 27 ματς ) σε σχέση με τους προπορευόμενους της που αριθμούν 28,29 και 30 αγώνες αντίστοιχα. Πέρυσι πήρε μέρος στα play-offs ανόδου ως 5η και φέτος θέλει να κάνει την υπέρβαση. Συνεχίζει την περσινή πορεία της και εικόνα αφού παρουσιάζεται πανίσχυρη στα εντός της και δυσκολεύεται όταν ξεπορτίζει. Έχει φέτος στα εντός της έως τώρα 9-2-3 και εκτός 3-4-6. Πέρυσι τερμάτισε με 16-6-1 στα εντός και 6-5-12 εκτός. Την γηπεδούχο πέρσι «την είχε» (την κέρδισε μέσα-έξω). Όμως την δεδομένη χρονική στιγμή υπάρχει κίνητρο και στην γηπεδούχο και επειδή θα πάρει «χαρτί» το διπλό ( 2 ) εμείς θα παίξουμε κόντρα. ( 1 ) 3,35 και ( Χ ) 3,35.

ΛΕΒΑΝΤΕ – ΜΑΛΑΓΑ κωδ.110
Επίσης επαναληπτικός του κυπέλλου Ισπανίας με ( 2-0 ) να λήγει το 1ο ματς στο «Ροσαλέντα» της Μάλαγα. Με αρκετές αλλαγές είχε παραταχθεί στο 1ο ματς η Λεβάντε που το πάλεψε αλλά ήρθε το 2-0 στο 79′ και έδωσε την χαριστική βολή και την νίκη στην γηπεδούχο. Προτεραιότητα της Λεβάντε σαφώς είναι το πρωτάθλημα και ανεξάρτητα από τα ρεπορτάζ για το πώς θα παραταχθεί η Λεβάντε (βασικούς, παγκίτες ή μικτά) εμείς θα μείνουμε μακριά από πρόβλεψη επικράτησης και θα προτείνουμε κάτι πιο βατό και αναμενόμενο και μόνο αυτό. Το ματς «κλείνει» μέσα στο ( 2-3goal ) 1,75.

Τα σχόλια και τα προγνωστικά μας αφορούν αποκλειστικά το κουπόνι του στοιχήματος του ΟΠΑΠ.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Υπεύθυνο παιχνίδι και μόνο για ενήλικους.

{youtube}exnWxrRGCEM{/youtube}

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments