Αρχική Videos Καπραβέλος: Κοροϊδία τα self test, ασόβαρη αντιμετώπιση της πανδημίας

Καπραβέλος: Κοροϊδία τα self test, ασόβαρη αντιμετώπιση της πανδημίας

0
Dodekanisos

Ξέσπασε ο Νίκος Καπραβέλος κατά της κυβέρνησης με αφορμή την κάκιστη διαχείριση της επιδημίας του κορονοϊού. Ο διευθυντής ΜΕΘ του νοσοκομείου «Παπανικολάου» (Θεσσαλονίκη), μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του καναλιού OPEN «Ώρα Ελλάδος», αναφέρθηκε στις τεράστιες απώλειες ζωών που μπορούσαν να περιοριστούν αν η Πολιτεία άκουγε όσα ζητούσαν οι επιστήμονες από το καλοκαίρι.

«Είμαι θυμωμένος, χάνονται άδικα τόσες ψυχές. Γυρνάμε γύρω – γύρω δεν παίρνουμε μέτρα, τα αναβάλλουμε» τόνισε. Παράλληλα διερωτάται «τι σημαίνει τα μέτρα μετά τις 3/01; Δηλαδή μέχρι τις 3 Ιανουαρίου κάνουμε σύμβαση με τον κορονοϊό;» επισημαίνοντας ταυτόχρονα ότι τα μέτρα «έπρεπε να παρθούν πολύ νωρίτερα».

«Από τον Αύγουστο είχαμε πει γιατί πρέπει να πάρουμε μέτρα, να μην έχουμε “μαύρο Νοέμβρη”, “μαύρο Δεκέμβρη”, “μαύρα Χριστούγεννα”. Και μέτρα δεν πάρθηκαν. Έγιναν τεράστια επιχειρησιακά λάθη και τα πληρώνουμε αυτή τη στιγμή», συμπλήρωσε.

«Τα self test είναι κοροϊδία»

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στις τελευταίες κυβερνητικές εξαγγελίες. «Τα self test είναι μια κοροϊδία. Αυτή τη στιγμή, συνάδελφοι μου στο Παπανικολάου για να εκδόσουν πιστοποιητικό νόσησης πρέπει να κάνουν pcr τεστ, όλοι. Και αυτοί που κάνουν rapid test πρέπει να βεβαιώσουν την νόσησή τους με pcr. Το self test αν θες το κάνεις, αν θες, δεν το κάνεις» τόνισε κρίνοντας «ασόβαρη την αντιμετώπιση» της πανδημίας.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments