Αρχική Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου «Κάντε λίγο στην άκρη, μην φωνασκείτε»!

«Κάντε λίγο στην άκρη, μην φωνασκείτε»!

0
pavlidis epsd
Dodekanisos

Επιστολή απάντηση στο πρώην μέλος της ΕΠΣΔ Τάσο Ψυλλάκη, απέστειλε ο γενικός γραμματέας της διοίκηση της Ένωσης Γιώργος Παυλίδης.

Το πλήρες κείμενο αναφέρει τα ακόλουθα:

«Η επιστολή μου αυτή δεν γράφεται για να μπω σε καμία δημόσια αντιπαράθεση ,ούτε να γίνω αυτόκλητος υποστηρικτής κανενός πόσο μάλλον για να αποδείξω ότι κανένας από εμάς δεν κρύβεται -δεν κρυβόμαστε –

Οι εκλογές τότε χάθηκαν γι αυτούς που είχαν τα ηνία του Δωδεκανησιακού ποδοσφαίρου γιατί περίσσευε η αλαζονεία και η προχειρότητα και κάποιοι νεόκοποι ηγεμόνες (δεν αναφέρομαι βέβαια στον τότε πρόεδρο της Ένωσης) νόμιζαν ότι θα έκαναν ότι ήθελαν, θα καταστρατηγούσαν τα πάντα, θα μοίραζαν ότι μοίραζαν θα έβαζαν να ψηφίσουν οποίους έβαζαν χωρίς έλεγχο και θα τα έλεγχε τελικά όλα ο οδοστρωτήρας της τότε πλειοψηφίας .

Δυστυχώς για κάποιους, ευτυχώς για τα σωματεία σε μια ευνομούμενη πολιτεία έγινε το αυτονόητο και κατέρρευσαν σαν χάρτινος ΠΥΡΓΟΣ απεγκλωβίζοντας το δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο από μια διοίκηση που να το πω διακριτικά δεν του άξιζε.

Μόνο λοιπόν πραξικοπηματικός δεν ήταν ο τρόπος που άλλαξαν τα πράγματα αλλά ίσως πραξικοπηματικές  ήταν οι ενέργειες τους να μην γίνουν ποτέ οι εκλογές που ακολούθησαν πρέπει να θυμούνται αν δεν έχουν μνήμη χρυσόψαρου τι έκαναν για να τις παρεμποδίσουν
Παρακάμπτοντας την ανικανότητα μας να γράψουμε μια προκήρυξη να εφαρμόσουμε τον ΚΑΠ και να ,,,,πως το είπανε ….. να εξειδικεύσουμε προβιβασμό και υποβιβασμό ………να προσκαλέσω τον συντάκτη της επιστολής στην επικείμενη γ.σ, επειδή διανύουμε και τον τελευταίο χρόνο θητείας να μας πει εκεί τον τρόπο να τους ανεβάσουμε όλους να μην υποβιβαστεί κανένας να αλλάξουμε ονόματα στις κατηγορίες δεν μπορεί κάτι θα θυμάται !

Κάποιοι επιτέλους να θυμηθούν τις καρέκλες που έφευγαν δεξιά και αριστερά όταν κάποιος ήθελε να διανοηθεί να ρωτήσει κάτι σχετικά με το ταμείο, όχι να υπαινιχθεί κάτι απλά να ενδιαφερθεί – όλοι έχουμε τις ευθύνες μας για εκείνη την χρηστή περίοδο- τουλάχιστον ο υποφαινόμενος κάτι έκανε για να αλλάξουν κάποια πράγματα .Για πιο σκοπό λοιπόν και τι εξυπηρετεί τώρα να γίνει η δημόσια αντιπαράθεση σε γ.σ. η στο συμβούλιο πέραν του εντυπωσιασμού ,και της προβολής κάποιων, όλα θα πάρουν τον δρόμο τους εκεί που πρέπει

Απλά θα επαναλάβω κάτι που είχα πει στο ΚΑΤΡΗ ΓΙΑΝΝΗ, μακάρι να διαψευστούμε και να μην έχεις δίκιο πρόεδρε …..

Είμαι ο τελευταίος που θα συμβουλέψω αλλά μην φωνασκείτε, μην κραυγάζετε αρκετά παρασύρατε κάποιους, κάντε λίγο στην άκρη, δεν σας βοηθά ο ντόρος.

Εξάλλου έρχονται οι εκλογές ιδού πεδίο δόξης Λάμπρον ,θα έχετε εύκολο έργο να απαλλάξετε το ποδόσφαιρο από]ό εμάς και να εγκαινιάσετε και το νέο Ενωσιακό που σε λίγες μέρες παραδίδεται προς χρήση στην νεολαία, αλλά θα αφήσουμε να κόψει την κορδέλα η νέα διοίκηση και πάντως όχι κάποιοι παραβατικοί σαν και μας.

Καλη Σαρακοστή σε όλους και σε όσους αρέσουν οι παροιμίες ο καλός ψαράς έχει υπομονή και ο καλός κυνηγός επιμονή ……..

Παυλίδης Γεώργιος»

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments