Αρχική Videos “Καμπανάκι” από ειδικούς, ο ΠΟΥ θα επανέλθει για την αλλαγή της συνθήκης...

“Καμπανάκι” από ειδικούς, ο ΠΟΥ θα επανέλθει για την αλλαγή της συνθήκης πανδημίας

0

Κάθετα αντίθετος στο να δοθούν περισσότερες εξουσίες στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας προκειμένου να αποφασίζει για θέματα πανδημιών για την κάθε χώρα, εμφανίστηκε με δηλώσεις του και ο καθηγητής Διεθνούς Δικαίου στο Πανεπιστήμιο του Ιλινόις Francis Boyle. Είναι ένας ακόμα που κρούσει το “καμπανάκι” του κινδύνου προειδοποιώντας ουσιαστικά πως μπορεί για την ώρα το θέμα να μην έχει προχωρήσει ωστόσο το προσεχή διάστημα οι προσπάθειες για την αλλαγή της συνθήκης πανδημίας του ΠΟΥ θα συνεχιστεί. Μεταξύ άλλων σε συνέντευξη που παραχώρησε στους theeppochtimes επεσήνε και τα ακόλουθα:

«Αυτή είναι απλώς άλλη μια μεγάλη ολοκληρωτική αρπαγή εξουσίας από το CDC, τον ΠΟΥ, τον Bill Gates, τη Big Pharma, τη βιομηχανία Biowarfare, τη Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας και άλλους για να επιβάλουν την ιατρική τους τυραννία στην ανθρώπινη φυλή».
Ο Μπόιλ, ο οποίος έγραψε τη νομοθεσία του 1989 για την εφαρμογή της Σύμβασης για τα Βιολογικά Όπλα που εγκρίθηκε ομόφωνα από το Κογκρέσο, είπε ότι η αρπαγή εξουσίας του ΠΟΥ πρέπει να αντιταχθεί «πάση θυσία», προτρέποντας τους αμερικανούς νομοθέτες να εμπλακούν στη διακοπή της τώρα.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments