Αρχική Εφηβικό Καλύτερος ο Ιάλυσος, νίκησε τον ΑΣ Χάλκης

Καλύτερος ο Ιάλυσος, νίκησε τον ΑΣ Χάλκης

0
Dodekanisos

Νικηφόρα πέρασε από το γήπεδο της Χάλκης ο Ιάλυσος ο οποίος επικράτησε με 4 – 1 του τοπικού Αθλητικού Συλλόγου. Οι φιλοξενούμενοι επέβαλλαν τον ρυθμό τους σχεδόν σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, διάστημα μάλιστα κατά το οποίο σημείωσαν τα τρία από τα συνολικά τέσσερα τους τέρματα.

Το σκορ άνοιξε στο 10’ ο Κιουζελέρ ( 0 -1) ενώ στο 37’ ο Κελόγλου πέτυχε το 0 – 2. Δυο λεπτά αργότερα (στο 39’), ο ίδιος παίκτης έκανε το 0 – 3. Για τον ΑΣ Χάλκης σκόραρε ο Δ. Στάππας στο 74’ ο οποίος μείωσε σε 1 – 3 και στο 82’ ο Συντίκος διαμόρφωσε το τελικό 1 – 4.

Με δέκα τελείωσε ο Ιάλυσος
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Χατζηαλεξίου (Καραγκιόζης, Σακελλαρίδης) ο οποίος στο 57’ έδειξε την δεύτερη κίτρινη κάρτα (κόκκινη) στον Ζόγκα για επικίνδυνο παίξιμο (είχε δει άλλη μια κίτρινη στο 30’ για διαμαρτυρία). Έτσι λοιπόν ο Ιάλυσος τελείωσε τον αγώνα με δέκα παίκτες.

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΙΑΛΥΣΟΣ: Γιορδαμνής (49’ Φραγκούλης), Αχλαδιώτης, Ζώης, Νικολαϊδης, Ζόγκας, Χρυσός (49’ Συντίκος), Κελόγλου, Κιουζελέρ, Γιαννίκος, Κατταβενός, Κορκίδας (49’ Χατζηκωνσταντίνος)
ΑΣ ΧΑΛΚΗΣ: Παπακωνσταντής (60’ Ταρακτσόγλου), Τζουανάκης (43’ Ραχανιώτης), Δ. Στάππας, Μ. Τυράκ, Βασιλώττος (43’ Μπαντουράκης), Μιχαλόπουλος, Π. Καταχανάς, Ν. Καταχανάς, Καρανικολάου, Α. Στάππας, Βασιλείου (70’ Ι. Τυράκ)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments