Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Δαρζέντας: “Τέτοια παιχνίδια θέλει το ποδόσφαιρο μας”

Δαρζέντας: “Τέτοια παιχνίδια θέλει το ποδόσφαιρο μας”

0
Dodekanisos

Εντυπωσιασμένος από την καθαρά ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα που επικρατούσε στο γήπεδο Κοσκινού όπου παρά την κρισιμότητα του παιχνιδιού δεν έγινε το παραμικρό, ήταν ο τερματοφύλακας του Διαγόρα Βατίου Γιώργος Δαρζέντας. Ο ίδιος μιλώντας στο news12 αναφέρθηκε στο παιχνίδι, στην σωτηρία της ομάδας του αλλά και στο ποιο ήταν τελικά το κλειδί της φετινής επιτυχίας.

-Γιώργο πως είδες την ατμόσφαιρα στο πιο κρίσιμο παιχνίδι της χρονιάς;
«Το κλίμα ήταν φοβερό. Είμαι από το 2011 στη Ρόδο και τέτοιο παιχνίδι πρώτη φορά έχω ζήσει. Όλα ήταν άψογα. Είχε πάρα πολύ κόσμο και δεν έγινε το παραμικρό. Το γήπεδο ήταν εκκλησία. Έτσι πρέπει να είναι τα παιχνίδια για να τα χαιρόμαστε όλοι. Κρίμα που φθάσαμε ως το τελευταίο παιχνίδι για να κριθεί η παραμονή. Και για εμάς και για τα παιδιά του Διγενή. Ήταν ένα παιχνίδι που λείπει από το ποδόσφαιρο της Δωδεκανήσου. Συγχαρητήρια στον Διγενή για την φιλοξενία και για την προσπάθεια που έκαναν οι άνθρωποι του για να μην γίνει το παραμικρό».

-Από αγωνιστικής άποψης πως είδες τα πράγματα;
«Έγινε ένα καλό παιχνίδι και παρά το ότι ήταν τόσο κρίσιμο είχε καλό ρυθμό και φάσεις εκατέρωθεν. Είχε και εναλλαγή συναισθημάτων. Σίγουρα ήμασταν αγχωμένοι και εμείς και αυτοί. Πιστεύω όμως ότι καθοριστικό ρόλο έπαιξε το ότι καταφέραμε και ισοφαρίσαμε πολύ γρήγορα. Ευτυχώς φθάσαμε στο γκολ άμεσα και από εκεί και πέρα νομίζω ότι μπορούσαμε να το πάρουμε κιόλας το παιχνίδι καθώς υπήρχαν δυο οφσάϊντ που δόθηκαν σε βάρος μας και δεν ήταν».



-Ποιο είναι τελικά το «κλειδί» της παραμονής;
«Το κλειδί όλης της χρονιάς ήταν το ότι η ομάδα λειτούργησε το ίδιο. Δεν άλλαξε κάτι. Από την πρώτη μέχρι και την τελευταία ημέρα. Έπαιξε ρόλο και η ενίσχυση που κάναμε τον Ιανουάριο όπως και η επιστροφή του Έλληνα ήταν καθοριστική. Ήμασταν προσηλωμένοι στο στόχο της παραμονής»

-Βέβαια δεξιά και αριστερά κάποιοι άφηναν ορισμένες …σκιές σχετικά με την παρουσία της ομάδας στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος. Τι απαντάς σε όλα αυτά;
«Όχι απλά δεν μας χαρίστηκε κανένας αλλά και σε παιχνίδια με βαθμολογικά αδιάφορους αντιπάλους όπως ο Κλεόβουλος και η ΑΕ Κατταβιάς, το ενενηντάλεπτο έγινε πολεμικό για να μην πει κανείς ότι μας δώσανε τον αγώνα. Αυτό ήταν το κίνητρο τους. Για να μην ακουστούν σχόλια. Και όταν λέω πολεμικό, το εννοώ. Ο κόσμος που ήταν στο γήπεδο το είδε. Δεν μας χαρίστηκε κανένας. Και για τον Άρη λέγανε πριν από τα παιχνίδι και τελικά ήρθε και μας έβαλε τρία γκολ. Το αποδείξαμε και στα κρίσιμα παιχνίδια όπως με τον Κλεάνθη ο οποίος καιγόταν. Πήγαμε στο Παραδείσι και κερδίσαμε. Κάναμε πολύ καλή εμφάνιση».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments