Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου “Την ομάδα την κράτησε ο Γιάννης Καμπούρης”

“Την ομάδα την κράτησε ο Γιάννης Καμπούρης”

0
Dodekanisos

«Την ομάδα αυτή την κράτησε ο Γιάννης Καμπούρης!». Η παραπάνω δήλωση ανήκει στον έμπειρο ποδοσφαιριστή του Διαγόρα Βατίου Γιάννη Έλληνα και έχει να κάνει φυσικά με την εξασφάλιση της παραμονής της στην κατηγορία για μια ακόμα χρονιά. Μιλώντας στο news12 τόνισε τα ακόλουθα:
«Η ομάδα αυτή είχε ένα βαθμό μέχρι και τα Χριστούγεννα. Ο Γιάννης μας κράτησε. Πήραμε δυο παίκτες, επέστρεψα και εγώ μετά από απουσία δυο μηνών λόγω τραυματισμού και τα καταφέραμε. Πρόκειται για μια μεγάλη επιτυχία που οφείλεται στον Γιάννη Καμπούρη. Οποιαδήποτε άλλη ομάδα να ήταν, με οποιοδήποτε άλλο προπονητή, κακά τα ψέματα θα είχε διαλύσει. Ο Γιάννης μας πίστεψε. Μας είπε ότι θέλουμε μια νίκη για να πάρουμε την ψυχολογία. Την πετύχαμε και από εκεί και πέρα πήγαμε πολύ καλά. Όπως είπε και ο προπονητής μου, αυτή η ομάδα πρέπει να την σέβονται γιατί ότι κατάφερε, το κατάφερε από μόνη της».

O Γιάννης Έλληνας, παρηγορεί τον Μιχάλη Μανωλάγκα μετά το τέλος της αναμέτρησης… Ο αθλητισμός σε όλο του το μεγαλείο…

Υπάρχει μια από τις θαυμάσιες εικόνες στο περιθώριο της αναμέτρησης στην οποία πρωταγωνιστεί. Είναι αμέσως μετά το τέλος του παιχνιδιού όπου έχει πάρει αγκαλιά τον τερματοφύλακα του Διγενή Μιχάλη Μανωλάγκα και τον παρηγορεί. Σχολιάζοντας την κίνηση αυτή είπε:
«Επειδή παίζουμε τόσα χρόνια μπάλα έχουμε ζήσει και εμείς παρόμοιες καταστάσεις. Μπαίνει και ο ανθρώπινος παράγοντας στη μέση. Είμαστε αντίπαλοι για ενενήντα λεπτά μέσα στο γήπεδο. Από εκεί και πέρα είμαστε άνθρωποι. Η μπιλιά έκατσε σε εμάς και σωθήκαμε. Θα μπορούσαμε να είμαστε εμείς στη θέση των παικτών του Διγενή. Πιστεύω ότι και αυτά τα παιδιά θα έκαναν το ίδιο και για εμάς».

Αναφερόμενος στην ατμόσφαιρα στο γήπεδο Κοσκινού, είπε:
«Θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη φιλοξενία του Διγενή. Παρά το ότι το παιχνίδι ήταν σε τέτοια ένταση και είχε κρισιμότητα, οι άνθρωποι μας φέρθηκαν άψογα και τους ευχαριστούμε πάρα πολύ. Τον Τσαμπίκο τον Ζαχαρία, τον Μιχάλη τον Μανωλάγκα, τον Γιώργο τον Πατρό που ήρθε στα αποδυτήρια και μας έδωσε συγχαρητήρια και όλους τους ανθρώπους του Διγενή που ήταν εκεί. Δεν έχουμε κανένα παράπονα απολύτως. Μας φέρθηκαν πολύ καλά και τους ευχαριστούμε πολύ».

Όσο για το που πιστεύει ότι κρίθηκε το παιχνίδι, τόνισε τα ακόλουθα:
«Το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Εμείς είχαμε ένα πλάνο που εφαρμόσαμε από την αρχή, περιμένοντας τον αντίπαλο και χτυπώντας στις αντεπιθέσεις. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν και τόσο καλοί αν και είχαμε μια- δυο περιπτώσεις να πετύχουμε ένα γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλύτεροι και πιστεύω ότι το σκορ μας αδικεί. Η ομάδα έπρεπε να κερδίσει. Προσωπικά θεωρώ ότι υπάρχουν τρεις υποδείξεις οφσαϊντ που φαίνεται καθαρά από το video πως είναι καθαρές περιπτώσεις. Ο συμπαίκτης μου φεύγει από πίσω. Εκεί το παιχνίδι θα μπορούσε το παιχνίδι να γίνει 1 – 2 και να μην μπούμε στο μεγάλο άγχος μέχρι και το τέλος».

Σε ερώτηση για το αν φοβήθηκε όταν η ομάδα του δέχθηκε το γκολ από τον Διακάκη ότι θα μπορούσε να μην τα καταφέρει, απάντησε ως εξής:
«Σίγουρα εκείνη τη στιγμή το σκέφτηκα καθώς οι παίκτες του Διγενή θα έπαιρναν ψυχολογία. Αλλά επειδή έχουμε αυτή τη φιλοσοφία που μας μεταφέρει ο προπονητής μας. Κρατήσαμε την ψυχραιμία μας, παίξαμε τη μπάλα μας, ανεβάσαμε τις γραμμές μας, πετύχαμε το γκολ και μετά το διαχειριστήκαμε έξυπνα και έτσι όπως έπρεπε. Και αν ο επόπτης δεν μας έκοβε τις φάσεις που είπαμε, η ομάδα μας θα είχε κερδίσει το παιχνίδι»

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments