Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Καλύτερος ο Διγενής, νίκησε τον Άρη

Καλύτερος ο Διγενής, νίκησε τον Άρη

0
Dodekanisos

Παίζοντας πολύ καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο, ο Διγενής Κοσκινού κέρδισε στο γήπεδο του με 3 – 1 τον Άρη Αρχαγγέλου σε ένα ακόμα τεστ προετοιμασίας. Με βάση τη συνολική εικόνα παρουσίας και των δυο ομάδων, οι γηπεδούχοι έδειξαν σαφώς πιο έτοιμοι στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Κυρίως λόγω της παρουσίας τους στην επανάληψη, διάστημα στο οποίο επέβαλλαν πλήρως τον ρυθμό τους, ελέγχοντας το παιχνίδι. Ο Άρης μπόρεσε μόνο στο πρώτο ημίχρονο μέσα στο παιχνίδι, ενώ στην επανάληψη οι παίκτες του έδειξαν μάλλον κουρασμένοι παρουσιάζοντας μια πολύ μέτρια εικόνα.

Μόλις στο 1’ ο Διακάκης έκανε το 1 – 0 αλλά στο 43’ ο Παλάζης κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1 – 1. Στο 55’ ο Γιαννακόπουλος με απευθείας εκτέλεση φάουλ πέτυχε ένα πολύ όμορφο γκολ κάνοντας το 2 – 1 και στο 62’ ο Μαίλης με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 3 – 1.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΔΙΓΕΝΗΣ: Μανωλάγκας, Ντούσκου, Σκούμπρος, Μαίλης, Χουτεσιώτης, Χατζηνικόλας, Τσιμπιζίδης, Μικκιού, Γιαννακόπουλος, Διακάκης, Γιουλβανίδης (Έπαιξαν και οι Θαρρενός, Μάνος, Ζαχαριάς, Κυρίτσης, Τσίμπικας)
ΑΡΗΣ: Βαρέλης, Σακελλάρης, Χατζηπέτρος, Πομπού, Καλοπήτας, Γκίκας, Κοντόγιαννος, Παλάζης, Κρεκούκιας, Παπαοικονόμου, Θοδωρής (Έπαιξαν και οι Δημητριάδης, Κατσούλης, Γιακουμάκης)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments