Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Κάλπασε και στην Κάρπαθο!

Κάλπασε και στην Κάρπαθο!

7
poseidon rodos
Dodekanisos

Εύκολο πέρασμα από την Κάρπαθο έκανε ο ΑΣ Ρόδος ο οποίος κέρδισε τον τοπικό Ποσειδώνα με 5 – 1 σε παιχνίδι με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 7ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου (2ος όμιλος). Οι «πράσινοι» έκαναν την έβδομη συνεχόμενη τους νίκη και παρέμειναν έτσι στην κορυφή της βαθμολογίας ως η μοναδική ομάδα του ομίλου που μέχρι τώρα έχει το απόλυτο. Ήταν θέμα χρόνου για τα «ελάφια» να «καθαρίσουν» το παιχνίδι. Μόλις πέτυχαν το πρώτο γκολ στις αρχές της επανάληψης, απλούστεψαν τα πράγματα και έφθασαν πολύ εύκολα στο «τρίποντο».
Στο 47’, ο Δήμας με σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή πέτυχε το 0 – 1 και στο 52’ μετά από ωραία ενέργεια του Τσιούνη, ο Αλεξανδρίδης με πλασέ από καλή θέση μέσα στην περιοχή πέτυχε το 0 – 2. Ο Τσιούνης με ατομική προσπάθεια και πλασέ πέτυχε το 0 – 3. Ο ίδιος παίκτης στο 72’ έκανε από κοντά το 0 – 4 (μετά από προσπάθεια του Αλεξανδρίδη). Οι γηπεδούχοι μείωσαν (1 – 4) στο 75’ με πλασέ του Τσιαβέλη από θέση τετ α τετ. Το τελικό 1 – 5 διαμόρφωσε ο Γεωργιάδης στο 88’ με σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Μίαρης (Μαυρουδής, Σάββενας)
ΑΣ ΡΟΔΟΣ: Ψωμιάδης, Σταμάτης Καντιμοίρης, Καμπούρης, Θεοδωρέλλης, Δήμας, Δαλκίδης, Γεωργιάδης, Τσιούνης, Αμανατίδης (70’ Ευγενικός), Καντιμοίρης Γιώργος (50’ Αλεξανδρίδης), Χατζηβαλσάμης (63’ Γεωργάς)

Η φωτογραφία δείχνει ένα στιγμιότυπο από το σημερινό παιχνίδι και είναι από την επίσημη σελίδα του Ποσειδώνα Καρπάθου στο facebook.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
7 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
FOTIS4
FOTIS4
9 years ago

ΟΣΟ ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΤΑΡΙΦΕΣ ΤΗΣ ΕΛΑΦΑΡΑΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝΕ? ΠΟΥΛΜΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΟΥΣ!!!!ΕΤΣΙ ΜΩΡΗ ΕΛΑΦΑΡΑ ΤΡΕΛΛΑΝΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ….

Ιωσηφ
Ιωσηφ
9 years ago

Esu pantws dn exeis oute thn gondola pou trwne oi podosfairistes sou na plhrwseis. Gia pes mas gia ton ksenodoxo pou petakse eksw tous paiktes logw xrewn ths omadas sou..EISTE polu mikroi gia na pianete to diagora sto stoma sas!

Μια Ζωή ΡΟΔΟΣ
Μια Ζωή ΡΟΔΟΣ
9 years ago

7 ΣΤΑ 7 Η ΟΜΑΔΑΡΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΠΙΑΝΕΙ!!! ΠΑΜΕ ΡΕ ΕΛΑΦΑΡΑ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΦΕΤΟΣ!!!

FOTIS4
FOTIS4
9 years ago

ΚΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥΛΜΑΝ ΚΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥΛΜΑΝ ΟΕ ΟΕ

Κακιά Σκάλα
Κακιά Σκάλα
9 years ago

[quote name=”Ιωσηφ”]Esu pantws dn exeis oute thn gondola pou trwne oi podosfairistes sou na plhrwseis. Gia pes mas gia ton ksenodoxo pou petakse eksw tous paiktes logw xrewn ths omadas sou..EISTE polu mikroi gia na pianete to diagora sto stoma sas![/quote]
Εβραίοι ακόμα δεν έχετε καταλάβει ότι η ΡΟΔΟΣ έχει αλλάξει επίπεδο…Αυτά που ξέρατε να τα ξεχάσετε!! Το καλοκαίρι θα τρίβετε τα μάτια σας…

karpathos
karpathos
9 years ago

Παιδιά η ροδος επαιξε πολυ καλη μπαλα,στο πρωτο ημιχρονο ειχε κλεισει τους χωρους ο ποσειδωνας πολυ καλα…στο δευτερο κουραστηκανε και στο 1-0 ο μιαρης δεν ειδε διωξιμο με το χερι των ροδιτων που ητανε πεναλτυ καθαρο και στην κοντρα μπηκε το δευτερο.θεωρω οτι δυσκολα στα μπαραζ με αλλες ομαδες απο την ελλαδα θα καταφερει κατι.πολυ καλα μπαλα ομως επαιξε και μπραβο τους.καλη ομαδα.

Ροδίταρος
Ροδίταρος
9 years ago

Κοιτάξτε εσείς να πληρώσετε τα ρούχα των ακαδημιών και αφήστε τη Ρόδο ήσυχη..Σε Εβραίους δεν πρόκειται να μείνει ποτέ η ομάδα και η γόνδολα έχει πληρωθεί και με το παραπάνω..έτσι ξέρω τουλάχιστον αερφέ Ιωσήφ..με τέτοιο όνομα μόνο διαγόρας θα μπορούσες να είσαι