Καλές εντυπώσεις από Αστέρα και Φοίβο (pics)

0
5

Πολύ καλές εντυπώσεις άφησαν Αστέρας Παστίδας και Φοίβος Κρεμαστής στο μεταξύ τους φιλικό παιχνίδι το οποίο πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο του πρώτου. Ο Φοίβος επικράτησε με 2- 0, ωστόσο και οι γηπεδούχοι έδειξαν πολύ καλά στοιχεία, στέλνοντας το μήνυμα ότι και τη νέα αγωνιστική περίοδο θα είναι από τις υπολογίσιμες ομάδες του πρωταθλήματος. Οι φιλοξενούμενοι που παρουσίασαν πολλά νέα πρόσωπα σε σχέση με πέρσι, εξακολουθούν να βρίσκονται σε καλό επίπεδο έχοντας ενισχυθεί σημαντικά σε όλες τις γραμμές
Μόλις στο 3’ ο Αγγελόπουλος έκανε πάσα και ο Δελαπόρτας από κοντά έκανε το 0 – 1.
Στο 18’ μετά από εκτέλεση κόρνερ και όχι και τόσο καλή έξοδο του Καίκα, η μπάλα χτύπησε πάνω στον Λενιού και κατέληξε στα δίχτυα για να γίνει έτσι το 0 – 2.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΣΤΕΡΑΣ: Καίκας, Εμίρογλου, Δραγάτης, Γεωργαλλής, Μάτσης, Πάπα, Καλαιτζίδης, Ορφανίδης, Σπάρταλης, Λενιού, Αυγενικού (Έπαιξαν και οι Καρύδης, Κόκα, Λιάμης, Ξηροκώστας, Οικονόιμι. Αυγενικός, Σιδηρόπουλος, Κωστάκης, Παυλίδης, Χαριτάκης, Καλαγρής και Ροδανάκης)
ΦΟΙΒΟΣ: Σαββάκης, Γκινής, Αγγελόπουλος, Δελαπόρτας, Θεοδοσίου, Τζιβίλογλου, Κιλασίν, Μπιλιάς, Αθανασίου, Ορφανίδης, Χριστοδούλου (Έπαιξαν και οι Γεωργαντζάς, Κακαζούκης, Δημητρόπουλος, Μασάδο, Πεταυράκης, Φατιόν, Μήτρου, Χουρδάς, Αμαρίλλο και Γιούγκερ)

{yoogallery src=[/images/stories/fotos/sezon2013_2014/a_katigoria/pastida_foivos/] width=[150] height=[150]}