Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Τα αποκαλυπτήρια του νέου Διαγόρα

Τα αποκαλυπτήρια του νέου Διαγόρα

0
diagoras endekada
Dodekanisos

Με το επιβλητικό 6 – 0 ξεκίνησε τα φιλικά του παιχνίδια ο Διαγόρας. Με το σκορ αυτό επικράτησε στο Δημοτικό Στάδιο της Ρόδου των Ιπποτών και ο τεχνικός Πέτρος Ρουτζιέρης είχε τη δυνατότητα να κάνει πειράματα και να χρησιμοποιήσει πάρα πολλούς ποδοσφαιριστές. Μοναδική εξαίρεση αποτέλεσε ο Μπάμπης Επιφάνης ο οποίος για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα απουσίαζε αδικαιολόγητα και όπως όλα δείχνουν, θα παραπεμφθεί στην διοίκηση. Το παιχνίδι δεν αντέχει σε ιδιαίτερη κριτική καθώς υπήρχε διαφορά δυναμικότητας. Οι Ιππότες πάντως που «κατέβηκαν» με δεκαέξι όλους και όλους παίκτες κατά διαστήματα έδειξαν ορισμένα καλά στοιχεία.
Στο πρώτο ημίχρονο με σκόρερ τον Παλάζη ο «γηραιός» ήταν μπροστά στο σκορ με 2 – 0. Στην επανάληψη σκόραραν οι Καστρουνής (52’, 76’, Ιμεραλιλάϊ (53’) και Σαλαμαστράκης (66’).
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Κοσκινάς (Σάββενας, Κόκκαλης).
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Μπεκιάρης, Ζωάννου, Ξύπας, Ζουρούδης, Παλάζης, Μπαούρης, Λαμάϊ, Σαλαμαστράκης, Τριανταφυλλίδης, Αρφαράς, Παστρικός (Έπαιξαν και οι Σκυλλάς, Σαμολαδάς, Καστρουνής, Μαίλης, Χατζηπέτρος, Τσελεπίδης, Μπάρδης, Κουλούμπρης, Καραγιάννης, Κετσές, Αυγενικού και Κεφαλάκης)
ΙΠΠΟΤΕΣ: Μ. Παπαδόπουλος, Χατζηκαλημέρης, Ζωάννου, Κ. Παπαδόπουλος, Χατζημιχάηλ, Προσμίτης, Παγκράτης, Φιάμπολης, Πλαγγέντης, Τριπολίτης, Καραμπάτζιος (Έπαιξαν και οι Παπαβεργής, Ζωγράφος, Αλντίν, Σαλτάτζε και Μαρίνος)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments