Αρχική Αθλητικά νέα Μπάσκετ Καλαποδάκης: «Είμαι συγκινημένος…»

Καλαποδάκης: «Είμαι συγκινημένος…»

0
diagoras basket paidon
Dodekanisos

Δηλώσεις σχετικά με το πρόσφατο fainal four των Εφήβων που πραγματοποιήθηκε στην Κω έκανε ο προπονητής της ομάδας του Διαγόρα Βασίλης Καλαποδάκης. Συγκεκριμένα:
«Φαβορί στο «φάιναλ φορ» των παίδων θεωρούσαμε τον Ιπποκράτη, έχοντας μεγαλύτερο ρόστερ και ψηλότερα κορμιά. Αποδείχτηκε όμως ότι σε μια τέτοια διοργάνωση δεν υπάρχουν προγνωστικά. Να μην ξεχνάμε και τις μικρές ηλικίες των αθλητών. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά μου για την αγωνιστική τους παρουσία στα δυο παιχνίδια.
Ευτύχημα ότι στην ομάδα μας έχουμε τον Καλλιγά, που είναι βαρόμετρο, όχι μόνο στην παιδική ομάδα, αλλά και στην εφηβική και ανδρική ομάδα του Διαγόρα. Μακάρι να βγάζουμε πάντα τέτοιους αθλητές.
Ο Κολοσσός ήταν άξιος αντίπαλος στον τελικό της Κω. Πάντα έχει πολύ καλό δυναμικό. Απλά, τα αποτελέσματα των τμημάτων μπάσκετ του Διαγόρα δεν είναι τυχαία. Κερδίσαμε τον τίτλο στους έφηβους, στους παίδες και διεκδικούμε τον τίτλο και στους παμπαίδες. Είναι αποτέλεσμα μιας συστηματικής και σημαντικής δουλειάς πολλών χρόνων στο Διαγόρα, με αποκορύφωμα την τελευταία πενταετία που έχουν μπει σοβαρές βάσεις με πολύ καλούς προπονητές στα τμήματα υποδομής και τα αποτελέσματα να φαίνονται.
Είμαι ιδιαίτερα συγκινημένος, καθώς σαν προπονητής ήμουν τεχνικός του Διαγόρα όταν κέρδισε πρώτη φορά τον τίτλο στους παμπαίδες, πριν τέσσερα χρόνια και τώρα, πάλι προπονητής στον ίδιο σύλλογο στην πρώτη κούπα που κατακτούν οι παίδες.
Είναι μεγάλη ευκαιρία για τα παιδιά της Ρόδου, να έχουν τη δυνατότητα να δουν αγώνες Α1 στη Ρόδο, χάρις στην παρουσία του Κολοσσού. Βλέπουν υψηλού επιπέδου μπάσκετ και σίγουρα αυτοί οι αγώνες φέρνουν περισσότερα παιδιά στο παρκέ. Δεν θέλω να φανταστώ ότι η ομάδα δεν θα παραμείνει στην Α1 Κατηγορία.
Η ομάδα παίδων του Διαγόρα θα συνεχίσει την αγωνιστική χρονιά, αντιμετωπίζοντας από 8 με 12 Μαΐου 2013 στην Αθήνα τις πρωταθλήτριες των άλλων νησιών του Αιγαίου και αν περάσει από εκεί ,θα παίξει στους τελικούς 20 με 24 Ιουνίου 2013».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments