Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου «Μάχες» σε πολλά «μέτωπα»!

«Μάχες» σε πολλά «μέτωπα»!

0
evagoras katavia
Dodekanisos

Ολοκληρώθηκε σήμερα η 30η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου (όμιλος Ρόδου). Διαβάστε μια εικόνα για το τι έγινε σε όλες τις αναμετρήσεις:

Ιάλυσος – Ευαγόρας: Οι «ερυθροκίτρινοι» δεν συνάντησαν και πάλι καμία απολύτως δυσκολία για να φθάσουν στην κατάκτηση της νίκης. Έβαλαν τις βάσεις για το «τρίποντο» από το πρώτο κιόλας ημίχρονο. Είναι χαρακτηριστικό το ότι στο 15’ το σκορ ήταν ήδη στο 2 – 0 με ισάριθμα τέρματα του Μάριο Μπαρτσελό. Το 3 – 0 πέτυχε ο Κεφάλας (τερματοφύλακας) με εύστοχο χτύπημα πέναλτι. Το τελικό 4 – 0 διαμόρφωσε ο Μπαρτσελό ο οποίος σημείωσε χατ τρικ.

ΠΑΣ Ασκληπειού – Ατρόμητος Διμυλιάς: Επίδειξη δύναμης έκανε ο ΠΑΣ Ασκληπειού «συντρίβοντας» με 6 – 2 τον Ατρόμητο Διμυλιάς που παλεύει για την παραμονή του. Για μια ακόμα φορά σε μεγάλη ημέρα ήταν ο Αντώνης Γεωργαλλής ο οποίος έθελξε με την απόδοση του σημειώνοντας μάλιστα και τέσσερα τέρματα. Το σκορ άνοιξε ο Καστανίδης, ενώ το 2 – 0 και το 3 – 0 πέτυχε ο Γεωργαλλής. Ο Ατρόμητος μείωσε με τον Λολάκη σε 3 – 1. Από το σημείο του πέναλτι ο Γεωργαλλής και πάλι πέτυχε το 4 – 1 ενώ ο Μελισσάς ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 5 – 1. Το 6 – 1 σημείωσε ο Γεωργαλλής και ο Λολάκης διαμόρφωσε το τελικό 6 – 2.

Κολοσσός Κάστρου – Ομόνοια: Μετά από ένα μέτριο έως κακό παιχνίδι, ο Κολοσσός Κάστρου λυτρώθηκε με τον Θεοδώρου ο οποίος σκόραρε με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ λίγο πριν από το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου. Το γκολ αυτό ήταν αρκετό για να δώσει την πολύτιμη νίκη στην ομάδα της Παλιάς Πόλης.

Άγιος Λουκάς – ΑΣ Χάλκης: Σε περιπέτειες «έμπλεξε» ο Άγιος Λουκάς μετά την βαριά ήττα και μάλιστα εντός έδρας από τον αδιάφορο βαθμολογικά ΑΣ Χάλκης. Οι γηπεδούχοι έκαναν μια πολύ κακή εμφάνιση και δεν μπόρεσαν σε κανένα σημείο του ενενηνταλέπτου να μπουν στο κλίμα του παιχνιδιού. Ο ΑΣ Χάλκης ήταν απόλυτος κυρίαρχος ενώ το ημίχρονο «έκλεισε» με 0 – 4. Χατ τρικ σημείωσε ο Ντούπης και από ένα γκολ πέτυχαν οι Κάργας, Μπιζάτης και Παπαλαζάρου. Για τον Άγιο Λουκά είχε μειώσει προσωρινά σε 1 – 5 ο Τζιάρα με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή.|

Ακουσίλαος – Ασπίδα Σαλάκου: Στο 85’ κατάφερε να «τσιμπήσει» τον βαθμό της ισοπαλίας ο Ακουσίλαος Φανών και μάλιστα από τα έντεκα βήματα. Το πέναλτι μάλιστα το οποίο δόθηκε στους γηπεδούχους αμφισβητήθηκε από τους φιλοξενούμενους. Το σκορ είχε ανοίξει για την Ασπίδα ο Τσουκαλάς στο 11’ και το γκολ των γηπεδούχων σημείωσε ο έμπειρος Μιχάλης Κάβουρας.

Ηρακλής Λάρδου – Απόλλων Απολλώνων: Αν και στην αρχή συνάντησαν δυσκολίες στο σκοράρισμα, οι παίκτες του Ηρακλή Λάρδου βρήκαν τον τρόπο να …λύσουν τον γόρδιο δεσμό στην επανάληψη όπου πέτυχαν και τα τρία τους τέρματα, επικρατώντας με 3 – 0. Ήταν μια πολύτιμη νίκη για την ομάδα του Μανώλη Κοντού η οποία προσπαθεί να αποφύγει τον υποβιβασμό. Το σκορ άνοιξε ο Ευαγγελόπουλος (1 -0), ενώ το 2 – 0 σημείωσε ο Μπενούρ, με τον Καλοπήτα να διαμορφώνει το τελικό 3 – 0.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments