Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Καλά κάνει και δεν απαντάει ο Σιδηρόπουλος

Καλά κάνει και δεν απαντάει ο Σιδηρόπουλος

0
sidiropoulos2
Dodekanisos
Συνεχίζουν ορισμένοι όπως φαίνεται τον «πόλεμο» προς τον διαιτητή Τάσο Σιδηρόπουλο. Ο κατά τεκμήριο κορυφαίος διαιτητής του νομού μας βρίσκεται το τελευταίο διάστημα στο μάτι του κυκλώνα με αφορμή την διαιτησία στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο ίδιος δεν έχει απαντήσει ακόμα σε όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας και κατά την κρίση μας καλά κάνει καθώς δεν υπάρχει νόημα και ουσία να τοποθετηθεί για κάποιες συνομιλίες τρίτων από τις οποίες δεν προκύπτει ούτε στο ελάχιστο ότι είναι μπλεγμένος σε παρασκηνιακές πράξεις. Αξίζει τον κόπο να αναδημοσιεύσουμε αυτά που αναφέρει το έγκριτο site www.diaititis.gr που ασχολείται ανελλιπώς με το ρεπορτάζ της διαιτησίας. Διαβάστε λοιπόν τι αναφέρει ο συνάδελφος:
«Ένα πράγμα δεν αντιλαμβάνονται ωρισμένοι όταν βάζουν στόχο ένα ανθρωπο ,εν προκειμένω τωρα τον διεθνή διαιτητή ΤΑΣΟ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟ.Τι πιστεύουν ότι μπορει να τον εξευτελίζουν και αυτος να μην  αντιδράσει.Μα είναι φυσιολογικό να προσφύγει στον δικαστή για να προασπίσει την τιμή και την υποληψη του .Ειναι οικογενειάρχης. Υπηρετεί στην αστυνομία  και δεν εχει κανένας το ΔΙΚΑΙΩΜΑ να τον δυασύρει  μεσω της τηλεόρασης ,βάζοντας συνομιλίες τρίτων που δεν  ΤΟΛΜΟΥΝ να πουν τα ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ,χωρις να εχουν ΚΑΤΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΠΙΑΣΤΟ για τον ιδιο τον διαιτητή.
ΑΦΟΥ  ΕΓΡΑΦΕ Ο ΥΠΕΡΚΟΡΙΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΑΣΕ ΤΥΧΟΝ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ  Με τον διαιτητή γιατι να ΠΕΙΣΤΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙ  ΜΟΥ ,ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΟΜΙΚΟ ΕΡΕΙΣΜΑ Η ΥΠΟΘΕΣΗ  .ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ .ΚΙ ΕΧΕΙ ΔΙΚΗΟ ΓΙΑΤΙ  ΟΛΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΠΑΡΟΛΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΚΑΦΕΝΕΙΑΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ   ΑΝΕΥ ΟΥΣΙΑΣ  ΤΗΝ ΩΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Η ΔΙΚΑΙΣΟΥΝΗ ΚΑΙ Ο ΕΙΔΙΚΟΣ ΕΦΕΤΗΣ  ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΧΕΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΟΜΙΛΙΩΝ
ΘΑ περιμέναμε ωστοσο να επαναφέρουν στην μνήμη μας ΤΗΝ κατεγραμμένη συνομλία του Μακη Ψωμιάδη   μ ένα υπαλληλο της ΠΑΕ Καβάλας που όταν μαθαίνει ότι τον αγώνα Καβάλας-Ολυμπιακού( μεσα στο Μαρτιο του 2010)  θα σφυρίξει ο Σιδηρόπουλος ,λεει και υπαρχουν στο απομαγνητοφωνημένο κείμενο» δεν τον φοβάμαι γιατι ο Σιδηρόπουλος δεν είναι στο κυκλωμα ‘ Η να μας ΠΟΥΝ στη συνομιλία Μπεου με τον  εκ των μεγαλομετόχνων της ΠΑΕ Αστέρα Τρίπολης  Μπάκο,.που συζητουν για τον αγώνα Πανσερραικού-Αστέρα Τρίπολης  ( εχει δημοσιοποιηθεί ο διάλογος)  και ποιος ηταν ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ,Μηπως ηταν ο Σιδηρόπουλος ? Γιατι μπορει να μην αναφέρεται το ονομα του αλλα πράγματι αυτος σφύριξε το παραπανω μάτς. Ξέρετε τι λεει ο Μπέος ότι  ο διαιτητής θα παίξει 50-50  και μην φοβάται.ΦΥΣΙΚΑ και σ αυτή τη περίπτωση ο Σιδηροπουλος ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Σ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ  ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ.ΓΙΑΤΙ ΑΝ  ΣΥΝΟΜΙΛΟΎΣΕ ΕΞΥΠΑΚΟΥΕΤΑΙ ΚΑΠΟΥ Ο ΚΟΡΙΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΕΝΤΟΠΙΣΕΙ .
Αποδειξη αποτελεί ότι στη συνάντηση των Σερρών με τον Αστέρα Τρίπολης εδωσε στο 87 πεναλτυ σε βάρος της  ομάδας του κ.Μπάκου τον Αστέρα και οι γηπεδούχοι το απώλεσαν ΑΥΤΑ γιατι τα αναφέρουμε? Για να καταδείξουμε το πώς παίζεται το ΠΑΡΟΛΙ και οι παράγοντες χρησιμοποιούν ονόματα διαιτητών για λαικη κατανάλωση και ότι προκύψει .
Παντως  ο  Σιδηρόπουλος δεν ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΥΣ  ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΤΗΣ ΕΠΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΕΔ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΥ ΔΟΘΕΙ Η ΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΕΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΑΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ..ΜΑΥΡΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ  ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΚΑΘΑΡΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ ,ΑΣΤΡΑΠΕΣ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ.»
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments