Αρχική Προγνωστικά Και όμως, υπάρχουν αξίες απόψε!

Και όμως, υπάρχουν αξίες απόψε!

0
champions league logo
Dodekanisos

Από χθες που ενημερωνόμαστε σχετικά με τα σημερινά ματς του Τσάμπιονς Λιγκ μόνο γκρίνια και μιζέρια διαβάζω σχεδόν σε όλα τα ρεπορτάζ από τους λεγόμενους ειδήμονες του στοιχήματος. Είναι εύκολο απλά να πετάς ένα «ΝO BET δεν θα ασχοληθώ» και να αυτοβαφτίζεσαι σοφός του είδους που απέχεις. Όσα δεν φτάνει η αλεπού …πηδάει και τα πιάνει παλληκάρια!! Σαφώς και υπάρχουν αξίες αρκεί το «μάτι» και η στοιχειώδης ανάλυση των ματς να μην παραγκωνιστούν-επηρεαστούν από τα χαμηλά ποσοστά που μας προσφέρονται. Είμαστε στο ποσοστό 57% σε ότι αφορά τις σωστές επαληθεύσεις μας με συνολικά 161/281. Η στήλη συγχαίρει τον αθλητικογράφο-συγγραφέα Δημήτρη Δραγάτη, για την πανελλήνια βράβευση του στην Αθήνα, σχετικά με την πρόσφατη έκδοση του βιβλίου του «Η μεγάλη Ρόδος».

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κωδ.104
Τα πράματα στο ποδόσφαιρο και κατ’ επέκταση στο στοίχημα είναι πολλές φορές απλά και άλλες φορές εντελώς δυσμετάβλητα. Εδώ έχουμε μια περίπτωση χωρίς παρέκκλιση από αυτό που λέμε «είσαι ότι φαίνεται». Η γηπεδούχος με εμφανή δυσκολία στο ζητούμενο αποτέλεσμα «ζει» και αναπνέει για αυτό το τρίποντο. Ο δε Ολυμπιακός θα σφίξει και θα περιμένει την ευκαιρία να χτυπήσει στην κόντρα. Εάν βρισκόμασταν κάποιες σαιζόν πίσω, θα έλεγα πως έχει τους παίκτες για να το κάνει,όμως πλέον το ρόστερ εκείνο έχει αλλάξει κατά πολύ. Δυσκολεύομαι να κοντράρω ελληνική ομάδα (και μάλιστα σε σημείο που δεν πληρώνει) και θα το ακουμπήσω αλλιώς. Η Γιούβε θα είναι πιεστική και δεν θα «ανοίξει» το ματς γιατί προφανώς και δεν την συμφέρει αυτό. Κλείνει το 90λεπτο στο ( 2-3goal ) 1,80. Δίκαιο σαν απόδοση και το ( Νgoal ) 1,70.

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ – ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑ’Ι’ κωδ. 107
Μαγική εικόνα της Ντόρτμουντ στην Ευρώπη σε αντίθεση με την Γαλατά που απογοητεύει και προβληματίζει μέσα-έξω. Πολλά τα εσωτερικά προβλήματα στο στρατόπεδο των Τούρκων και πολλοί επίσης οι οπαδοί της ( 5000 οπαδοί ) που θα βρεθούν στην γερμανική έδρα. Όμως οι οπαδοί δεν κλωτσάνε μπάλα και θεωρώ πως η έκβαση του αγώνα εάν ανοίξει το σκορ νωρίς θα κλείσει μέσα στην επιλογή μου. Βασική μας επιλογή ( 4-6 goal ) 2,10 και η εξέλιξη του ….( 7+ ) 6,00 !!

ΡΕΑΛ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ κωδ. 108
Μοιάζει ασταμάτητη (η αχώνευτη) και στην φάση που βρίσκεται αυτή η Λίβερπουλ θα ήτανε προτιμότερο να το παίξουν το ματσάκι στο Play-station μήπως και καταφέρει κάτι. Με αρκετές αλλαγές παρατάσσεται η φιλοξενούμενη και ψάχνω πραγματικά να βρω παίκτη που να είναι ικανός να απειλήσει την εστία της Ρεάλ. ( Νgoal ) με αξία στο 1,85 και ( 4-6 goal ) 2,10.

ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ – ΝΟΡΓΟΥ’Ι’ΤΣ κωδ.112
Στατιστική προσέγγιση έχουμε εδώ και μόνο αυτό. Στα αποτελέσματα της Μίντλεσμπρο έχουμε δυνατό σημείο το ( 2-3goal )1,80 με 9/15 να έρχονται έτσι και στα τελευταία 6 ματς έχουμε αντίστοιχα 6 ( 2-3goal) !!

ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΝ. – ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ κωδ.116
Αξιόπιστη δυνατή και σταθερή η φιλοξενούμενη περνάει από την έδρα της Σέφιλντ και επιβεβαιώνει τον τίτλο του φαβορί. Σκοράρει ακατάπαυστα σε αντίθεση με την γηπεδούχο που βλέπει δίχτυα σπάνια. (0,4 γκολ/αγώνα στα εντός) έχει η γηπεδούχος και η Μπόρνμουθ έχει (2,6 γκολ/αγώνα στα εκτός). Αυτό από μόνο του σε συνδιασμό με την φόρμα των ομάδων (1η η Μπόρνμουθ και 18η η Σέφιλντ) μας πάει στο καλοπληρωμένο διπλό ( 2 ) 2,10. Αξία υπάρχει στο πολύ πιθανό ( 2-3goal ) 1,85.

Τα σχόλια και τα προγνωστικά μας αφορούν αποκλειστικά το κουπόνι του στοιχήματος του ΟΠΑΠ.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Υπεύθυνο παιχνίδι και μόνο για ενήλικους.

{youtube}exnWxrRGCEM{/youtube}

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments