Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου “Τέλος”και επίσημα ο Καμίτσης!

“Τέλος”και επίσημα ο Καμίτσης!

6
kamitsis tzouanakis
Dodekanisos

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της εφηβικής ομάδα του Διγενή αποτελεί και επίσημα ο Γιάννης Καμίτσης, όπως είχε γίνει γνωστό από το news12 σε προηγούμενο ρεπορτάζ. Την απόφαση αυτή πήρε το νέο δ.σ. του συλλόγου μετά τα όσα διαδραμματίστηκαν στο γήπεδο Κοσκινού με τη συμμετοχή του κ. Καμίτση σύμφωνα με την ανακοίνωση του Διγενή. Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Είναι επιτακτική ανάγκη μέσα από το παρόν δελτίο τύπου το νέο Δ.Σ του Διγενή να καταδικάσει τα γεγονότα που έλαβαν χώρα στο γήπεδο της ομάδας μας την 5η Μαΐου 2016 κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού τουρνουά που διοργανώνει η ομάδα των Ιπποτών και ορισμένοι αγώνες φιλοξενούνται στο γήπεδό μας. Τέτοιου είδους ενέργειες είναι εντελώς αντίθετες με την φιλοσοφία και τα πιστεύω του νέου Δ.Σ του Α.Σ Διγενή για το ποδόσφαιρο γενικά, αλλά και για τις ακαδημίες και το χώρο άθλησης του χωριού μας.
Για τους παραπάνω λόγους αποφασίζουμε την πρόωρη διακοπή της συνεργασίας με τον προπονητή της εφηβικής ομάδας του Διγενή κ. Ιωάννη Καμίτση λόγω του ότι συμμετείχε ενεργά στα χθεσινά κατακριτέα επεισόδια”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ο ΠΑΛΙΟΣ
Ο ΠΑΛΙΟΣ
7 years ago

Ναι εχετε απόλυτο δίκιο αλλα στην προκημε μη περίπτωση κολλάει η παροιμία “είπε ο γάιδαρος τον πετινο κεφάλα” ξεχνάς κύριε @@@@@@@@ που έβγαινες έξω απο τα γήπεδα ενώ έπαιζες για να πλακωθεις με φίλαθλο που σε έβρισε και αλλα πολλά που έκανες! Έγινες και ΕΣΥ ξαφνικά το καλό παιδί του ποδοσφαίρου! Ε ρε γιαούρτια!

Μανωλαγκας Μιχάλης
Μανωλαγκας Μιχάλης
7 years ago

Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΣΟΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΕ ΠΑΛΙΕ! ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΚΡΙΝΕΤΕ ΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΟΙ! ΑΠΛΑ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΔΙΓΕΝΗ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΗΘΗΤΕ ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ! ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΠΗΓΕΝΕ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΥ ΠΕΙΝΑΕΙ!

Παλιός ποδοσφαιριστη
Παλιός ποδοσφαιριστη
7 years ago

[quote name=”Μανωλαγκας Μιχάλης”]Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΣΟΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΕ ΠΑΛΙΕ! ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΚΡΙΝΕΤΕ ΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΟΙ! ΑΠΛΑ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΔΙΓΕΝΗ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΗΘΗΤΕ ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ! ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΠΗΓΕΝΕ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΥ ΠΕΙΝΑΕΙ![/quote]

Εσυ βρε @@@@@@@ γιατι απαντάς συνέχεια λες και εισαι ο φτασμένος ποδοσφαιριστής πέντε παιχνίδια στον διγενη κοσκινου β τοπικού εχεις παίξει και εχεις γνώμη για το ποδόσφαιρο @@@@@@@@ παρε @@@@@@@@@@@ και πάτε για ψάρεμα .

Μανωλαγκας Μιχάλης
Μανωλαγκας Μιχάλης
7 years ago

Χαχαχα εχεις πλακα ΠΑΛΙΕ ποδοσφαιριστή και για ψάρεμα πάλι καλός θα ειμαι! Αλλα μέχρι στιγμής ξυδάκι γιατι θα με βλέπετε για πολυ

piratis
piratis
7 years ago

ΔΡΟΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ο @@@@@@@@!! ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΩΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΚΑΙ ΩΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!ΟΛΗ ΤΗΝ ΥΛΗ ΤΗΣ ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣΗΣ ΕΣΥ ΤΗΝ ΕΜΑΘΕΣ ΑΠΕΞΩ . ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΚΑΛΟ.ΑΥΤΟΙ ΟΙ @@@@@@@@@@ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ??

Παλιός ποδοσφαιριστη
Παλιός ποδοσφαιριστη
7 years ago

[quote name=”Μανωλαγκας Μιχάλης”]Χαχαχα εχεις πλακα ΠΑΛΙΕ ποδοσφαιριστή και για ψάρεμα πάλι καλός θα ειμαι! Αλλα μέχρι στιγμής ξυδάκι γιατι θα με βλέπετε για πολυ[/quote]

Τρομάρα σου τι να δούμε από εσένα @@@@@@@@@@@@ πιάνεις παρε @@@@@@@@@@@@ από τον διγενη και του χρόνου θα σε ψάχνουν για μεταγραφή χαχαζαζα