Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Ήττα στη Μεσσήνη για τον Διαγόρα

Ήττα στη Μεσσήνη για τον Διαγόρα

0
φωτο sportstonoto.gr
Dodekanisos

Την ήττα με σκορ 2 – 0 στην Καλαμάτα γνώρισε ο Διαγόρας σε παιχνίδι που έγινε σήμερα στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 2. Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού και με τέρματα των Βραζιλιάνων Φελίπε και Μοζέρ, όλα στο δεύτερο ημίχρονο πήραν το ¨τρίποντο». Η αναμέτρηση έγινε κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες καθώς ο άνεμος έπαιξε καθοριστικό ρόλο ειδικά στη φάση του πρώτου τέρματος στο 52’. Ο Φελίπε επιχείρησε μια σέντρα σουτ, η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά και κατέληξε στα δίχτυα (1 – 0). Από εκεί και πέρα, ο Διαγόρας αναθάρρησε και κέρδισε ορισμένα μέτρα θέλοντας να βρει το συντομότερο δυνατό την ισοφάριση. Στο 61’ έφθασε κοντά με τον Κουϊρουκίδη ο οποίος έκανε το σουτ αλλά δεν μπόρεσε να βρει τον στόχο. Στο 69’ και μετά από αντεπίθεση, ο Μαρκόφσκι πάσαρε στον Μόζερ και αυτός με σουτ από πλάγια θέση διαμόρφωσε το τελικό 2 – 0.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Ντάουλας (Δυτική Αττική) και «βοηθοί» του ήταν οι Πλακάς (Δυτική Αττική) και Νιδριώτης (Αθήνα).
ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Ταΐρης, Παπατόλιος, Αναστασόπουλος, Μπακαγιόκο, Κωνσταντινόπουλος, Μοζέρ, Τσαγκαλίδης (82’ Μαβινγκά), Ματέους (82’ Σκεντεράϊ), Τάτος, Φελίπε, Μαρκόφσκι (88’ Λουκίνας)
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Μπίντσης, Τόταλ, Σίγκ, Καρατάσιος (28’ λ. τρ. Σάιμπερτ), Ρουγκάλας, Μουμίν, Πίσπας (59’ Ράφαελ), Λαμπίρης, Κουιρουκίδης, Ζούνης, Μπαστιάνος

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments