Αρχική Αθλητικά νέα Ήττα και αποκλεισμός για τον Γιώργο Πιλίδη στην πάλη

Ήττα και αποκλεισμός για τον Γιώργο Πιλίδη στην πάλη

0
Φωτογραφία: SPORTSFEED.GR
Dodekanisos

Ο Γιώργος Πιλίδης ηττήθηκε από τον Γκατζίεφ στο άθλημα της ελευθέρας πάλης και αποκλείστηκε από τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο Πολωνός Μαγκομεντμούραντ Γκατζίεφ υποχρέωσε σε ήττα τον Γιώργο Πιλίδη στην φάση των «16» της κατηγορίας των 65κ. της ελευθέρας πάλης.

Ο Έλληνας πρωταθλητής, έκανε το ντεμπούτο του στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ωστόσο δεν μπόρεσε να διεκδικήσει κάτι παραπάνω απέναντι στον Γκατζίεφ.

Στα προημιτελικά, ο Πολωνός αθλητής, ηττήθηκε από τον Ρώσο Ρασίντοφ με 6-2. Έτσι ο Πηλίδης έχασε την δεύτερη ευκαιρία να αγωνισθεί στα ρεπεσάζ.

Σε δηλώσεις του στο sportsfeed.gr ο Πιλίδης ανέφερε πως κατά την διάρκεια του αγώνα αντιμετώπισε τραυματισμό στα πλευρά. Παρόλα αυτά τόνισε πως ο τραυματισμός του δεν αποτελεί άλλοθι για την απόδοση που είχε.

Αναλυτικά όσα είπε 

Αρχικά είπε: «Σίγουρα δεν έχω τόσο μεγάλη εμπειρία, ειδικά στην κατηγορία των ανδρών. Αλλά με την προπόνηση που έχω κάνει και όλα αυτά τα χρόνια της σκληρής δουλειάς πίστευα ότι θα μπορούσα να τα καταφέρω με πολύ διαφορετικό τρόπο».

Και συνέχισε: «Έκανα ένα πολύ σωστό μπάσιμο, πέρασε πολύ σωστά στα πόδια του. Βέβαια, είναι ένας έμπειρος αθλητής, αλλά αυτό δεν έχει σημασία. Εγώ έχω περισσότερη θέληση και θα έπρεπε να έχουμε πολύ διαφορετικό αποτέλεσμα. Έχασα πάνω στο λάθος μου. Δεν μου έκανε αυτός κάποια κίνηση. Με έβαλε κάτω. Δεν ξέρω, άκουσα ένα κρακ στα πλευρά μου. Αυτά είναι μόνο δικαιολογίες».

«Έχω συνηθίσει τους πόνους, έχω σπάσει ξανά τα πλευρά μου. Αυτός ήταν και ο λόγος που έχασα το παγκόσμιο του 2019. Αλλά σίγουρα είναι μόνο δικαιολογίες. Δεν έχασα από αυτό. Με κέρδισε 100% με 11-0, χειρότερα δεν μπορούσε να με κάνει».

Τέλος τόνισε: «Είχα χτυπήσει και το πόδι μου πριν από 1,5 μήνα. Ανέβηκα πάνω στην παλαίστρα δύο εβδομάδες πριν. Αυτά είναι δικαιολογίες. Έχουμε πολύ καλούς ανθρώπους δίπλα μας, ειδικά εγώ».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments