Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Ήττα για τη Ρόδο στην Κω

Ήττα για τη Ρόδο στην Κω

0
Dodekanisos

Την δεύτερη της ήττα στο πρωτάθλημα γνώρισε η Ρόδος η οποία ηττήθηκε εκτός έδρας από τον ΔΙ.Α της Κω με 1 – 0. Ήταν μια νίκη γοήτρου για τους γηπεδούχους η οποία δεν κόστισε βαθμολογικά στους «πράσινους» μιας και ήδη έχουν εξασφαλίσει τον τίτλο. Πάντως η Ρόδος διαμαρτύρεται για ένα ακυρωθέν γκολ του Καντιμοίρη λίγο πριν το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου και με το οποίο είχε γίνει το 1 – 1. Ο «βοηθός» Αλέκος υπέδειξε σε θέση οφσαϊντ τον σκόρερ αλλά όπως φάνηκε και στο video ήταν μια λάθος απόφαση καθώς ήταν σε κανονική θέση όταν έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και ως εκ τούτου το τέρμα θα έπρεπε να μετρήσει.
Το μοναδικό γκολ επιτεύχθηκε στο 26’ όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Μαργαρίτη από τα δεξιά, ο Χατζηβασίλης από κοντά έκανε με κεφαλιά το 1 – 0.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Φραγκιαδάκης (Πατσιαούρας, Αλέκος)
Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΔΙ.ΑΣ: Τσαραπατσάνης , Χατζηβασίλης , Χατζηφούντας, Βλαντιμίροφ , Πης (80’ Συνεσίου), Μποϊλής (31′ λ.τ. Τσιπιζίδης), Μπεκιρλάρι (46′ Δρόσος), Μαργαρίτης (64’ Θωνιάτης) , Φονσέκα, Χατζησουλεϊμάν, Μαριάς
ΡΟΔΟΣ: Ράτζα, Καντιμοίρης, Σουλάι, Τριχάκης, Κρητικός, Χατζηπέτρος (64’ Καμπούρης), Δημητριάδης (67’ Αμανατίδης), Τσουλάκος, Κιοσέογλου, Μπίσα , Κόστα (52′ Νάκας )

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments