“Ήταν μια τρομοκρατική επίθεση και θα υπάρξει απάντηση”

0
Dodekanisos

Τρομοκρατική επίθεση» χαρακτήρισε ο Βλαντιμίρ Πούτιν την επίθεση στη γέφυρα της Κριμαίας με τοποθέτηση που έκανε. Παράλληλα επεσήμανε ότι η Ρωσία θα απαντήσει.
«Χθες το βράδυ, έγινε άλλη μια τρομοκρατική επίθεση στη γέφυρα. Άμαχοι σκοτώθηκαν. Ένα παιδί τραυματίστηκε και έμεινε χωρίς γονείς. Η οικογένεια ταξίδευε στην Κριμαία από την περιοχή του Μπέλγκοροντ”, είπε ο Πούτιν και πρόσθεσε πως «αναμένω να δω προτάσεις για το πώς να αυξηθεί η ασφάλεια στην περιοχή από τότε που η εγκατάσταση υπέστη τη δεύτερη τρομοκρατική της επίθεση». Παράλληλα τόνισε πως ότι το υπουργείο Άμυνας του προετοιμάζει προτάσεις για απάντηση.

Δεν παρέλειψε να τονίσει ότι πρόκειται ένα «παράλογο έγκλημα, χωρίς σημασία από στρατιωτικής άποψης μιας και η γέφυρα της Κριμαίας δεν έχει χρησιμοποιηθεί για στρατιωτικές μεταφορές για μεγάλο χρονικό διάστημα».

Η Ρωσική Εθνική Αντιτρομοκρατική Επιτροπή δήλωσε ότι το Κίεβο πραγματοποίησε τρομοκρατική επίθεση στη Γέφυρα της Κριμαίας χρησιμοποιώντας δύο επιφανειακά μη επανδρωμένα αεροσκάφη. Το Κίεβο δεν ανέλαβε επίσημα την ευθύνη, αλλά ουκρανικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι οι ουκρανικές υπηρεσίες ασφαλείας είχαν αναπτύξει θαλάσσια μη επανδρωμένα αεροσκάφη κατά της γέφυρας.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments